100% found this document useful (1 vote)
40 views1 page

Class 6 Modals Worksheet Answers

Uploaded by

Saloni madaan
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
100% found this document useful (1 vote)
40 views1 page

Class 6 Modals Worksheet Answers

Uploaded by

Saloni madaan
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

CLASS 6 – MODALS WORKSHEET (PART C ONLY)

Choose the correct option (With Answer Key)

21. You ___ (should / would) drink plenty of water.

Answer: should

22. ___ (May / Must) I come in, sir?

Answer: May

23. She ___ (can / might) be at home; I am not sure.

Answer: might

24. We ___ (must / could) obey our elders.

Answer: must

25. He ___ (would / might) visit us next month.

Answer: might

26. They ___ (could / must) finish this by tomorrow; it's urgent.

Answer: must

27. I ___ (should / can) ride a bicycle.

Answer: can

28. ___ (Will / Should) you join us for dinner?

Answer: Will

29. It ___ (may / must) snow tonight because it is very cold.

Answer: may

30. You ___ (can / should) not lie to your parents.

Answer: should

You might also like