0% found this document useful (0 votes)
16 views2 pages

Fun Animal Riddles and Answers

The document contains a series of animal riddles along with their answers. Each riddle challenges the reader's thinking skills by describing various animals in a playful manner. The riddles range in difficulty and cover a variety of animals, from kangaroos to porcupines.

Uploaded by

cbcbcbcbc
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
16 views2 pages

Fun Animal Riddles and Answers

The document contains a series of animal riddles along with their answers. Each riddle challenges the reader's thinking skills by describing various animals in a playful manner. The riddles range in difficulty and cover a variety of animals, from kangaroos to porcupines.

Uploaded by

cbcbcbcbc
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd

1. Riddle: What jumps when it walks and sits when it stands?

Answer: A kangaroo.

2. Riddle: I sleep during the day and fly at night, but I have no feathers to aid my
flight. What am I?

Answer: A bat.

3. Riddle: I can honk without using a horn. What am I?

Answer: A goose.

4. Riddle: Why do cats make good warriors?

Answer: Because they’ve got 9 lives.

5. Riddle: The English alphabet goes from A to Z but my name goes from Z to A.
What am I?

Answer: A Zebra.

Now, let’s test their thinking skills a little more with these trickier animal riddles:

6. Riddle: I am the fastest animal but cannot climb the tree. What am I?

Answer: A cheetah.

7. Riddle: I have horns but I can’t beep. I like to bleat but I’m not a sheep. What am
I?

Answer: A goat.

8. Riddle: I hide my treasure in the ground, my tail is big and fluffy. If you spot me
in a tree, please don’t call me scruffy. What am I?

Answer: A squirrel.

9. Riddle: I live in a bowl. I can swim. I have a tail. I also have fins and big eyes.
What am I?

Answer: A goldfish.

10. Riddle: I have a hole in my back and legs I lack. I live where I can’t breathe and I
eat without teeth. What am I?
Answer: A whale.

11: I have a thousand needles but I do not sew. What am I?

Answer: A porcupine.

You might also like