0% found this document useful (0 votes)
25 views7 pages

ANMC Class 4 Decimal Mock Test

Uploaded by

prince0123aayush
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
25 views7 pages

ANMC Class 4 Decimal Mock Test

Uploaded by

prince0123aayush
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Question Paper

ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)


Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q1: 0.046 × 0.0162 is equal to:


A: 74.52 × 10-4
B: 74.52 × 10-5
C: 74.52 × 10-6
D: 74.52 × 10-3
Answer: B

Q2: How many digits will be there to the right of the decimal point in the product of 95.705 and
0.004554?
A: 9
B: 10
C: 7
D: 8
Answer: D

Q3: 10808.808 + 1800.08 + 18080.80 =?


A: 30689.688
B: 30687.688
C: 30689.668
D: 30686.668
Answer: A

Q4: 0.1/0.004 is equal to:


A: 2.5
B: 0.25
C: 0.025
D: 25
Answer: D
Question Paper
ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)
Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q5: A student was asked to divide a number by 6. But, instead of dividing it, he multiplied it by 6 and
got 325.44. What was the correct answer?
A: 9.04
B: 9.40
C: 6.60
D: 6.90
Answer: A

Q6: A sum of Rs. 462 was divided among 50 boys and some girls in such a way that each boys gets
Rs. 4.20 and each girl Rs. 6.30. The number of girls is:
A: 45
B: 52
C: 48
D: 40
Answer: D

Q7: 24 buckets of water fill a tank when the capacity of each bucket is 9 liters. How many buckets
will be needed to fill the same tank, if the capacity of the bucket is 6.75 liters?
A: 30
B: 32
C: 28
D: 36
Answer: B

Q8: If 164 × 26 = 4264, then 42.64/16.4 =?


A: 26
B: 2.6
C: 0.26
D: 2.06
Answer: B
Question Paper
ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)
Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q9: If (x ±  then the value of x is:


A: 2.44
B: 4.16
C: 4.84
D: 3.64
Answer: D

Q10: (0.28 - 0.028)/(0.0028 + 0.0062) =?


A: 28
B: 0.28
C: 2.8
D: 0.028
Answer: A

Q11: 10.20 × 10.20 + 3.4 × m + 2.64 × 2.64 should be a perfect square for "m" equal to:
A: 10.24
B: 14.46
C: 15.84
D: 12.62
Answer: C

Q12: 2.0026 × 0.000122 is equal to:


A: 24.43 × 10-6
B: 24.43 × 10-5
C: 24.43 × 10-4
D: 24.43 × 10-3
Answer: B

Q13: Ankita consumes 3200 ml of water every day. How many liters of water she consume in 7 2/7
weeks?
A: 163.4 liters
B: 163.2 liters
C: 163.0 liters
D: 163.5 liters
Answer: B
Question Paper
ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)
Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q14: 1 liter of water weights 1 kg. How many cubic millimeters of water will weight 0.80 gm?
A: 800
B: 80
C: 8000
D: 8
Answer: A

Q15: If p = 12/23, q = 9/17 and r = 15/29, then


A: p < r < q
B: r < p < q
C: p < q < r
D: r < q < p
Answer: B

Q16: 6.00045 × 0.0082 is equal to:


A: 49203.69 × 10-7
B: 49203.69 × 10-5
C: 49203.69 × 10-6
D: 49203.69 × 10-4
Answer: C

Q17: A car is moving at an average speed of 155.25 km/hr. How much distance will it cover in 6.3
hours?
A: 972.025 km
B: 975.25 km
C: 978.075 km
D: 976.125 km
Answer: C

Q18: Renuka paid Rs. 325.20 for three books that all cost the same amount. What was the cost per
book?
A: Rs. 106.2
B: Rs. 110.5
C: Rs. 112.5
D: Rs. 108.4
Answer: D
Question Paper
ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)
Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q19: Virat jogged 6.24 km, Rahul jogged 4.7 times distance that of Virat. Find the distance covered
by Rahul.
A: 29.128 km
B: 29.928 km
C: 29.328 km
D: 29.628 km
Answer: C

Q20: Find the area of a square whose side is 4.32 m.


A: 18.1524 m2
B: 18.6624 m2
C: 18.9124 m2
D: 18.4824 m2
Answer: B

Q21: The weight of a box is 182.036 kg. What will be the weight of 43 such boxes?
A: 7827.248 kg
B: 7827.148 kg
C: 7827.748 kg
D: 7827.548 kg
Answer: D

Q22: Mayur walked 10.4 km, Prasad walked 2.2 times of the distance that walked by Mayur. Find
the distance covered by Prasad.
A: 22.88 km
B: 22.28 km
C: 22.98 km
D: 22.48 km
Answer: A

Q23: A car is moving at an average speed of 25 m/s. How much distance will it cover in 4 hours?
A: 100 km
B: 180 km
C: 240 km
D: 360 km
Answer: D
Question Paper
ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)
Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q24: Ram paid total Rs. 520.4 for four books that all cost the same amount. What was the cost per
book?
A: Rs. 130.1
B: Rs. 128.1
C: Rs. 132.1
D: Rs. 134.1
Answer: A

Q25: If (5x + 12.78)/6 = 5.13 then the value of x is:


A: 3.2
B: 3.6
C: 3.8
D: 3.4
Answer: B

Q26: When «is written in simplest fractional form, the sum of the numerator and the
denominator is:
A: 15
B: 10
C: 17
D: 13
Answer: D

Q27: If (8x ±  × 2.04 then the value of x is:
A: 28.4
B: 28.2
C: 28.0
D: 28.8
Answer: A
Question Paper
ANMC Mock Test Class 4 - Decimal (Paper 4)
Exam ID : TEST/2024/01/04190143 Report Generation Date : 7/22/2024 10:58:36 PM

Q28: How many digits will be there to the right of the decimal point in the product of 2.0045 and
0.06?
A: 9
B: 6
C: 5
D: 8
Answer: C

Q29: The weight of a box is 17.36 kg. What will be the weight of 7.5 dozen such boxes?
A: 1568.4 kg
B: 1564.4 kg
C: 1560.4 kg
D: 1562.4 kg
Answer: D

Q30: 14.008 × 0.00025 is equal to:


A: 35.02 × ±
B: 35.02 × ±
C: 35.02 × ±
D: 35.02 × ±
Answer: A

You might also like