0% found this document useful (0 votes)
185 views34 pages

TNPSC 2025-2026 Model Test Series

The document is a model test for the TNPSC (Tamil Nadu Public Service Commission) for the years 2025-2026, consisting of 200 questions with a total of 300 marks. Each question is presented with multiple-choice answers labeled (A) through (E), along with the correct answer indicated. The document also includes promotional links for joining a test batch.

Uploaded by

gagiy59977
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
185 views34 pages

TNPSC 2025-2026 Model Test Series

The document is a model test for the TNPSC (Tamil Nadu Public Service Commission) for the years 2025-2026, consisting of 200 questions with a total of 300 marks. Each question is presented with multiple-choice answers labeled (A) through (E), along with the correct answer indicated. The document also includes promotional links for joining a test batch.

Uploaded by

gagiy59977
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

9500399670

“TNPSC 2025-2026”
MODEL TEST - 2

TNPSC - TEST SERIES – 2025-26


Questions :1-200 Total Marks : 300

101." , .‛
?

(A) .

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

102. .

(A) , .

(B) , .

(C) , .

1 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(D) .

(E)

ANSWER : A

103. ‚ஔ‛ - ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

104 . ‚ ‛ ?

(A) +

(B) +

(C) +

(D) +

(E)

ANSWER : C

105. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

2 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(E)

ANSWER : C

106. ‚ ‛- .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

107. ‚ ‛- .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

108. ‚ + ‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

3 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
ANSWER : B

109. ‚ , , , ‛
?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

110. ‚ ‛
?

(A) . .

(B) .

(C) . .

(D) .

(E)

ANSWER : A

111. .

‚ , , ‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D)
4 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |
[Link]
(E)

ANSWER : A

112. ?

(A)

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : B

113.

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

114. . .

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

5 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
ANSWER : B

115. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

116. - .: -

(A) -

(B) -

(C) -

(D) -

(E)

ANSWER : B

117. .

(A) , , ,

(B) , , ,

(C) , , ,

(D) , , ,

(E)

ANSWER : B

6 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
118. , ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

119. .-‚ ‛

(A) ,

(B) ,

(C) ,

(D) ,

(E)

ANSWER : A

120. . . ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

7 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
121. , , ?

– –

(A) , ,

(B) , ,

(C) , ,

(D) , ,

(E)

ANSWER : A

122. .-‚ ‛

(A) ,

(B) ,

(C) ,

(D) ,

(E)

ANSWER : A

123. . .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

8 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
124. .

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : C

125. , , ,
?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

126. , : -

(A) -

(B) -

(C) -

(D) -

(E)

ANSWER : B

9 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
127. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER :B

128. , : -

(A) -

(B) -

(C) -

(D) -

(E)

ANSWER : D

129. . -‚ ‛

(A) ,

(B) ,

(C) ,

(D) ,

(E)

ANSWER : D

10 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
130. ‚
‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D) . .

(E)

ANSWER : B

131. ‚ ‛– ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

132. .

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : B

11 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
133. . .

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : C

134. ‚ ‛ – ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

135. ‚ , ?

(A)

(B) . .

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

136. ‚ ‛ ?

12 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

137. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

138. ‚ ‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

139. :- .

(A)

13 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

140. ‚

‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D) . .

(E)

ANSWER : C

141.
?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

142. - ?

14 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

143. .

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : D

144. ‚ஔ‛ .?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

145. ‚
‛ ?

15 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(A)

(B)

(C) .

(D)

(E)

ANSWER : B

146. , , ,
?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

147. ‛–

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

148. .?

16 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

149. -----------------
.

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

150. ( )

(A) , ! ! .

(B) ! ! ! .

(C) ‚ , ! ! .‛

(D) ! ! ! .?

(E)

ANSWER : A

151. ?

17 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

152. ‚ ‛- .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

153. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

154. : Cultural values

(A)

18 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

155. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

156. .‚ ‛

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

157. ?

(A)

(B)

19 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

158. :- Conical Stone

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

159. :

(A) - Epigraphy

(B) - Hero Stone

(C) - Embossed sculpture

(D) - Excavation

(E)

ANSWER : C

160. ‚ ‛ .

(A)

(B)

(C)

20 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(D)

(E)

ANSWER : D

161. ‚ ‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

162. :

(A) – Locust

(B) –Bud

(C) – Ridge

(D) – Thicket

(E)

ANSWER : D

163. :- Ornament

(A)

(B)

(C)

(D)
21 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |
[Link]
(E)

ANSWER : D

164. .‚ ‛

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

165. ?

' .'

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER: C

166. . – Tanning

(A)

(B)

(C)

(D)

22 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(E)

ANSWER : C

167. :

(A) – Reform

(B) – Integrity

(C) – Rational

(D) – Philosophy

(E)

ANSWER : B

168. ‚ ‚ .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

169. : -

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)
23 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |
[Link]
ANSWER: A

170. . - Parable

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

171. : - Marine creature

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

172. .-‚ ‛

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

24 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
173. .- -

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : C

174. :

(A) - inscriptions

(B) - sculpture

(C) - artist

(D) - manuscripts

(E)

ANSWER : D

175. :-‚ .‛

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

25 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
176. ‚ ‛- .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

177. :-‚ ?‛

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

178. ‚ ‛-

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

179. ‚ ‛- .

26 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

180. ‚ ‛- .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

181. -‚ ‛

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

182. . -‚ ‛

(A)

27 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

(NWCMP)
94 .
. . 80
.
.
, .

183. (NWCMP)
94 --------- .?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

184. .
.?

(A)

(B)

28 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

185. ?

(A) 60

(B) 70

(C) 90

(D) 80

(E)

ANSWER : D

186. ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

187. .‚ ‛

(A)

(B)

(C)

29 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(D)

(E)

ANSWER : B

188. .

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : C

189. ‚Gazette‛ - .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

190. -‚ (Dialect)‛

(A)

(B)

(C)

(D)

30 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
(E)

ANSWER : D

191. ‚ ‛- .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

192. .

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

193. :- (Encoding)

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

31 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
ANSWER : A

194. . : Satire

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

195. : –

(A) .

(B) .

(C) .

(D) .

(E)

ANSWER : A

, ,


’ . ,
, .

32 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]
‘ ’ . ,
10 ‘ ’
. , 4 . ,
, , ,
‘ ’ .

196.
?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

197.
.?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : A

198. ‘ ’ .?

(A)

(B)
33 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |
[Link]
(C)

(D)

(E)

ANSWER : C

199. ‘ ’ .
?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : B

200. ‚ ‛ ?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

ANSWER : D

34 | For Join Test Batch | 9500399670 | [Link] |


[Link]

You might also like