100% found this document useful (2 votes)
2K views1 page

WinZO: Safe Gaming & Payment Guide

WinZO is a secure social gaming platform that offers over 100 fair games with both free-to-play and pay-to-play options. Users can deposit funds through various payment methods and withdraw winnings immediately after verification via multiple partners. The platform is available on both Android and iOS, supports 12+ regional languages, and is a member of the IEIC.

Uploaded by

ashish.ranjan
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
100% found this document useful (2 votes)
2K views1 page

WinZO: Safe Gaming & Payment Guide

WinZO is a secure social gaming platform that offers over 100 fair games with both free-to-play and pay-to-play options. Users can deposit funds through various payment methods and withdraw winnings immediately after verification via multiple partners. The platform is available on both Android and iOS, supports 12+ regional languages, and is a member of the IEIC.

Uploaded by

ashish.ranjan
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

1.​ Is WinZO a safe social gaming platform?

Ans: WinZO is an absolutely safe and secure social gaming platform that ensures
that all the games listed on the platform are fair. We have enhanced levels of fraud
detection mechanisms to restrict fraudulent play and/or players thereby making
WinZO a fair and safe platform for playing 100+ social interactive games.

2.​ Can I pay-to-play on WinZO?​

Ans: Yes, WinZO offers free-to-play as well as pay-to-play format for their users.

3.​ How to deposit?​

Ans: You can go to your WinZO wallet and enter the amount to be added through
the multiple payment options available on the platform.

4.​ How can a player withdraw their winnings?​

Ans: A player, after verification, can withdraw their winnings on WinZO through its
withdrawal partners, namely- PayTM, Google Pay, PhonePe, UPI or directly to the
linked bank account.

5.​ Will my winnings get credited immediately?



Ans: Yes, the winnings are credited to your WinZO wallet or linked bank account
immediately. If due to any fraud detection, your winnings are not credited, please
wait for 24 hours. If the winnings have not been credited even after 24 hours,
please contact our customer support teams.

6.​ Is WinZO available for Android as well as iOS devices?



Ans: The WinZO app is available for both Android and iOS users. The app can be
downloaded from our website. However, casual games that allow you to win
money are not available on the Google Play Store.

7.​ How many games and formats are available on WinZO?

Ans: WinZO offers 100+ games across 6 formats on its platform. The platform also
delivers personalisation in the form of vernacularization and is available in 12+
regional languages.

8.​ Is WinZO a member of the IEIC?

Ans: Yes, WinZO is a member of IEIC.

You might also like