100% found this document useful (2 votes)
225 views5 pages

SAP Activate C_ACTIVATE05 Exam Guide

The document contains 14 multiple choice questions from the SAP C_ACTIVATE05 exam about the SAP Activate methodology. The questions cover topics such as phases of the methodology, accelerators used in different phases, objectives of meetings like sprint retrospectives, and key characteristics of the implementation approach.

Uploaded by

Arun O
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
100% found this document useful (2 votes)
225 views5 pages

SAP Activate C_ACTIVATE05 Exam Guide

The document contains 14 multiple choice questions from the SAP C_ACTIVATE05 exam about the SAP Activate methodology. The questions cover topics such as phases of the methodology, accelerators used in different phases, objectives of meetings like sprint retrospectives, and key characteristics of the implementation approach.

Uploaded by

Arun O
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
  • Exam Questions Section 1
  • Exam Questions Section 2
  • Exam Questions Section 3
  • Exam Questions Section 4
  • Exam Questions Section 5

SAP C_ACTIVATE05 Exam

Volume: 83 Questions

Question: 1
Which key deliverable includes the development of RICEFW objects?
Response:

A. Development Build

B. Enhancement Delivery

C. Sprint Execution

D. Custom Extensions Management

Answer: B

Question: 2
When does the project team receive formal confirmation that the user stories are completed to
the satisfaction of the product owner?
Response:

A. During the daily SCRUM meeting

B. During the sprint retrospective

C. During the sprint review

D. During user acceptance testing

Answer: C

Question: 3
Which navigation option do you use in the Roadmap Viewer to access the SAP Activate
Methodology content?
Response:

A. Navigate by assigned Delivery Mode

B. Navigate by RACI matrix accountability

Leading the way in IT testing and certification tools, [Link]


SAP C_ACTIVATE05 Exam

C. Navigate by work stream

D. Navigate by Project Team Member Role

Answer: C

Question: 4
In which phase of the SAP Activate Methodology does the team complete the System
Assessment?
Response:

A. Deploy

B. Explore

C. Prepare

D. Realize

Answer: C

Question: 5
Which component of SAP Activate offers customers a reference solution in the cloud for a quick
start?
Response:

A. SAP Implementation Assistant

B. SAP Activate Methodology

C. Guided Configuration

D. SAP Best Practices

Answer: D

Question: 6
Which accelerations can you use during the Scope Validation/Fit-Gap Analysis activity in the
Explore Phase?
Response:

Leading the way in IT testing and certification tools, [Link]


SAP C_ACTIVATE05 Exam

A. Sprint Backlog Template

B. RICEF Specification Template

C. Solution Validation Workshop

D. Quality Gate Checklist

Answer: BC

Question: 7
What is the hierarchy level under Phase in the SAP Jam space for SAP Activate on-premise?
Response:

A. Key Deliverable

B. Scenario

C. Work Stream

D. Task

Answer: A

Question: 8
What are the benefits of the SAP best practices?
There are 3 correct answers to this question.
Response:

A. Fast time to value

B. Predictable results

C. Simple on-boarding to cloud

D. Fixed organizational structure

E. Reduced functional scope

Answer: ABC

Leading the way in IT testing and certification tools, [Link]


SAP C_ACTIVATE05 Exam

Question: 9
Which of the following tasks are required in the Prepare Phase?
Response:

A. Train the project team

B. Set up the infrastructure to support the project

C. Define the communication plan

D. Approve the test strategy

E. Identify relevant SAP Best Practices

Answer: ABE

Question: 10
What is the objective of a sprint retrospective meeting?
Response:

A. Define the stakeholder management approach

B. Review and prioritize the backlog

C. Provide formal feedback to the project manager

D. Improve the SCRUM process

Answer: D

Question: 11
In which SAP Activate methodology phase does the team identify and design functional quick
wins in scope of the conversion project?
Response:

A. Realize

B. Deploy

C. Prepare

Leading the way in IT testing and certification tools, [Link]


SAP C_ACTIVATE05 Exam

D. Explore

Answer: D

Question: 12
What are key characteristics of the implementation approach in SAP Activate Methodology?
Response:

A. Premium engagement ready

B. On-premise only

C. Fixed scope

D. Validate solution

E. Start with SAP Best Practices

Answer: ADE

Question: 13
Which accelerator can help you document the detailed design of solution extensions?
Response:

A. Sprint Backlog Template

B. RICEF Specification Template

C. Change Request Template

D. Product Backlog Template

Answer: B

Question: 14
In Which phase does the Transition to Operations work stream start?
Response:

A. Explore

Leading the way in IT testing and certification tools, [Link]

(http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html)SAP C_ACTIVATE05 Exam 
  (http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html
(http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html)SAP C_ACTIVATE05 Exam 
  (http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html
(http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html)SAP C_ACTIVATE05 Exam 
  (http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html
(http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html)SAP C_ACTIVATE05 Exam 
  (http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html
(http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html)SAP C_ACTIVATE05 Exam 
  (http://www.examkiller.net/exam-C_ACTIVATE05.html

You might also like