5/6/2015 Description of Quiz
Contribute Us | Ask Question | login
JavaTpoint Search on javatpoint... 919990449935 Subscribe Us
01204256464
Try Another Quiz
Question: 1 How to insert a comment that has more than one line?
Your Answer: /*This comment has
more than one line*/
Correct Answer: /*This comment has
more than one line*/
Description: None
Question: 2 How can you add a comment in a JavaScript?
Your Answer: //This is a comment
Correct Answer: //This is a comment
Description: None
Question: 3 How does a FOR loop start?
Your Answer: for (i = 0; i <= 5; i++)
Correct Answer: for (i = 0; i <= 5; i++)
Description: None
Question: 4 What is the correct way to write a JavaScript array?
Your Answer: None
Correct Answer: var colors = ["red", "green", "blue"]
Description: None
Question: 5 How do you round the number 7.25, to the nearest integer?
Your Answer: None
Correct Answer: [Link](7.25)
Description: None
Question: 6 How do you find the number with the highest value of x and y?
Your Answer: None
Correct Answer: [Link](x, y)
Description: None
Question: 7 What is the correct JavaScript syntax for opening a new window called "w2" ?
Your Answer: None
Correct Answer: w2 = [Link]("[Link]
Description: None
[Link] 1/2
5/6/2015 Description of Quiz
Question: 8 How can you detect the client´s browser name?
Your Answer: None
Correct Answer: [Link]
Description: None
Question: 9 How does a WHILE loop start?
Your Answer: None
Correct Answer: while (i <= 10)
Description: None
Question: 10 JavaScript is the same as Java.
Your Answer: None
Correct Answer: False
Description: None
Finish
Google + Tweet 277 Like 128k 0
[Link] 2/2