0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

1

The document consists of a series of addition problems with their corresponding answers. Each question involves adding three numbers together, and the answers are provided in a straightforward format. The document contains a total of 200 addition questions.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

1

The document consists of a series of addition problems with their corresponding answers. Each question involves adding three numbers together, and the answers are provided in a straightforward format. The document contains a total of 200 addition questions.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd

Mathematics: Addition

Answer all the below questions, and fill the answer at the blank provided.

Questions and Answer:


1) 12+14+7=___

Answer: 33

2) 15+4+18=___

Answer: 37

3) 14+15+9=___

Answer: 38

4) 9+9+5=___

Answer: 23

5) 4+20+1=___

Answer: 25

6) 20+11+12=___

Answer: 43

7) 3+14+19=___

Answer: 36

8) 20+8+4=___

Answer: 32

9) 18+10+10=___

Answer: 38

10) 17+7+1=___

Answer: 25

11) 14+4+16=___

Answer: 34
12) 18+20+18=___

Answer: 56

13) 4+4+9=___

Answer: 17

14) 4+12+16=___

Answer: 32

15) 11+20+14=___

Answer: 45

16) 4+2+4=___

Answer: 10

17) 12+2+4=___

Answer: 18

18) 18+1+15=___

Answer: 34

19) 7+11+15=___

Answer: 33

20) 5+11+10=___

Answer: 26

21) 3+11+14=___

Answer: 28

22) 15+7+15=___

Answer: 37

23) 5+15+10=___

Answer: 30

24) 4+10+8=___

Answer: 22
25) 10+18+20=___

Answer: 48

26) 14+16+2=___

Answer: 32

27) 5+1+2=___

Answer: 8

28) 5+5+16=___

Answer: 26

29) 2+11+6=___

Answer: 19

30) 2+7+6=___

Answer: 15

31) 7+5+1=___

Answer: 13

32) 1+7+18=___

Answer: 26

33) 9+6+20=___

Answer: 35

34) 2+18+20=___

Answer: 40

35) 2+10+16=___

Answer: 28

36) 8+14+8=___

Answer: 30

37) 15+3+11=___

Answer: 29
38) 1+12+12=___

Answer: 25

39) 10+16+14=___

Answer: 40

40) 11+3+19=___

Answer: 33

41) 20+6+20=___

Answer: 46

42) 3+13+12=___

Answer: 28

43) 1+12+8=___

Answer: 21

44) 10+19+8=___

Answer: 37

45) 5+11+12=___

Answer: 28

46) 14+9+3=___

Answer: 26

47) 14+17+12=___

Answer: 43

48) 16+1+1=___

Answer: 18

49) 1+9+16=___

Answer: 26

50) 7+6+17=___

Answer: 30
51) 17+3+18=___

Answer: 38

52) 19+8+9=___

Answer: 36

53) 15+7+7=___

Answer: 29

54) 20+13+5=___

Answer: 38

55) 7+6+5=___

Answer: 18

56) 14+12+6=___

Answer: 32

57) 19+6+16=___

Answer: 41

58) 18+3+9=___

Answer: 30

59) 11+11+15=___

Answer: 37

60) 2+5+18=___

Answer: 25

61) 2+4+6=___

Answer: 12

62) 20+11+4=___

Answer: 35

63) 18+1+18=___

Answer: 37
64) 20+16+18=___

Answer: 54

65) 5+16+3=___

Answer: 24

66) 3+16+12=___

Answer: 31

67) 5+1+17=___

Answer: 23

68) 20+3+20=___

Answer: 43

69) 11+18+18=___

Answer: 47

70) 19+10+6=___

Answer: 35

71) 11+3+6=___

Answer: 20

72) 6+10+1=___

Answer: 17

73) 16+2+6=___

Answer: 24

74) 17+7+12=___

Answer: 36

75) 9+17+17=___

Answer: 43

76) 20+16+9=___

Answer: 45
77) 3+16+16=___

Answer: 35

78) 19+8+8=___

Answer: 35

79) 5+19+13=___

Answer: 37

80) 14+10+1=___

Answer: 25

81) 14+12+19=___

Answer: 45

82) 15+7+14=___

Answer: 36

83) 8+19+6=___

Answer: 33

84) 10+8+2=___

Answer: 20

85) 15+15+7=___

Answer: 37

86) 18+18+1=___

Answer: 37

87) 3+12+5=___

Answer: 20

88) 4+13+17=___

Answer: 34

89) 10+1+12=___

Answer: 23
90) 2+19+3=___

Answer: 24

91) 6+13+20=___

Answer: 39

92) 14+1+19=___

Answer: 34

93) 18+14+10=___

Answer: 42

94) 20+20+6=___

Answer: 46

95) 12+3+19=___

Answer: 34

96) 15+7+5=___

Answer: 27

97) 4+3+2=___

Answer: 9

98) 17+12+17=___

Answer: 46

99) 8+20+11=___

Answer: 39

100) 17+5+8=___

Answer: 30

101) 10+18+4=___

Answer: 32

102) 2+13+6=___

Answer: 21
103) 19+13+8=___

Answer: 40

104) 1+13+11=___

Answer: 25

105) 1+19+13=___

Answer: 33

106) 16+11+6=___

Answer: 33

107) 11+11+18=___

Answer: 40

108) 18+14+4=___

Answer: 36

109) 18+19+3=___

Answer: 40

110) 20+19+6=___

Answer: 45

111) 6+19+15=___

Answer: 40

112) 6+4+9=___

Answer: 19

113) 14+11+18=___

Answer: 43

114) 15+4+9=___

Answer: 28

115) 13+13+16=___

Answer: 42
116) 16+9+14=___

Answer: 39

117) 8+1+5=___

Answer: 14

118) 9+12+11=___

Answer: 32

119) 17+10+12=___

Answer: 39

120) 2+16+10=___

Answer: 28

121) 20+1+15=___

Answer: 36

122) 16+11+19=___

Answer: 46

123) 3+15+12=___

Answer: 30

124) 5+16+7=___

Answer: 28

125) 3+14+8=___

Answer: 25

126) 7+2+5=___

Answer: 14

127) 11+20+20=___

Answer: 51

128) 19+17+5=___

Answer: 41
129) 7+14+5=___

Answer: 26

130) 9+1+17=___

Answer: 27

131) 5+14+2=___

Answer: 21

132) 9+7+14=___

Answer: 30

133) 2+20+7=___

Answer: 29

134) 3+19+19=___

Answer: 41

135) 1+20+4=___

Answer: 25

136) 17+18+15=___

Answer: 50

137) 15+15+13=___

Answer: 43

138) 3+12+5=___

Answer: 20

139) 19+11+5=___

Answer: 35

140) 2+10+3=___

Answer: 15

141) 14+15+19=___

Answer: 48
142) 9+20+12=___

Answer: 41

143) 7+20+2=___

Answer: 29

144) 2+9+14=___

Answer: 25

145) 19+14+16=___

Answer: 49

146) 1+9+15=___

Answer: 25

147) 9+16+15=___

Answer: 40

148) 10+12+9=___

Answer: 31

149) 18+9+17=___

Answer: 44

150) 14+16+14=___

Answer: 44

151) 10+8+2=___

Answer: 20

152) 20+9+20=___

Answer: 49

153) 17+3+20=___

Answer: 40

154) 17+8+14=___

Answer: 39
155) 1+1+16=___

Answer: 18

156) 20+12+16=___

Answer: 48

157) 4+3+5=___

Answer: 12

158) 13+11+12=___

Answer: 36

159) 15+13+5=___

Answer: 33

160) 14+11+18=___

Answer: 43

161) 2+5+7=___

Answer: 14

162) 8+16+11=___

Answer: 35

163) 9+11+4=___

Answer: 24

164) 8+18+17=___

Answer: 43

165) 4+12+18=___

Answer: 34

166) 7+7+3=___

Answer: 17

167) 3+20+2=___

Answer: 25
168) 17+11+5=___

Answer: 33

169) 10+5+11=___

Answer: 26

170) 3+2+19=___

Answer: 24

171) 3+14+10=___

Answer: 27

172) 8+6+17=___

Answer: 31

173) 3+17+16=___

Answer: 36

174) 14+16+12=___

Answer: 42

175) 17+13+5=___

Answer: 35

176) 12+11+7=___

Answer: 30

177) 9+4+18=___

Answer: 31

178) 18+16+3=___

Answer: 37

179) 9+8+5=___

Answer: 22

180) 14+13+19=___

Answer: 46
181) 16+3+3=___

Answer: 22

182) 19+4+9=___

Answer: 32

183) 12+6+7=___

Answer: 25

184) 15+2+14=___

Answer: 31

185) 1+17+15=___

Answer: 33

186) 11+9+9=___

Answer: 29

187) 9+5+12=___

Answer: 26

188) 4+12+1=___

Answer: 17

189) 19+8+17=___

Answer: 44

190) 13+6+19=___

Answer: 38

191) 10+2+7=___

Answer: 19

192) 3+16+17=___

Answer: 36

193) 4+10+19=___

Answer: 33
194) 14+7+14=___

Answer: 35

195) 2+2+1=___

Answer: 5

196) 17+1+12=___

Answer: 30

197) 2+1+11=___

Answer: 14

198) 11+1+5=___

Answer: 17

199) 15+12+4=___

Answer: 31

200) 17+16+1=___

Answer: 34

You might also like