0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

98

The document contains a series of subtraction problems, each followed by its answer. There are a total of 200 questions, with answers ranging from negative values. The format consistently presents the subtraction operation and the corresponding result.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

98

The document contains a series of subtraction problems, each followed by its answer. There are a total of 200 questions, with answers ranging from negative values. The format consistently presents the subtraction operation and the corresponding result.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd

Mathematics: Subtraction

Answer all the below questions, and fill the answer at the blank provided.

Questions and Answer:


1) 15-9-19=___

Answer: -43

2) 9-7-9=___

Answer: -25

3) 16-11-17=___

Answer: -44

4) 16-6-14=___

Answer: -36

5) 12-6-6=___

Answer: -24

6) 6-3-8=___

Answer: -17

7) 17-13-20=___

Answer: -50

8) 13-14-6=___

Answer: -33

9) 20-16-16=___

Answer: -52

10) 2-1-16=___

Answer: -19

11) 1-2-4=___

Answer: -7
12) 3-4-4=___

Answer: -11

13) 12-14-18=___

Answer: -44

14) 13-2-3=___

Answer: -18

15) 13-15-5=___

Answer: -33

16) 5-14-10=___

Answer: -29

17) 9-11-12=___

Answer: -32

18) 15-16-10=___

Answer: -41

19) 1-7-14=___

Answer: -22

20) 12-20-13=___

Answer: -45

21) 10-19-16=___

Answer: -45

22) 7-17-6=___

Answer: -30

23) 12-13-2=___

Answer: -27

24) 19-9-3=___

Answer: -31
25) 9-20-14=___

Answer: -43

26) 14-17-16=___

Answer: -47

27) 15-11-8=___

Answer: -34

28) 7-20-17=___

Answer: -44

29) 11-2-11=___

Answer: -24

30) 6-4-7=___

Answer: -17

31) 12-3-10=___

Answer: -25

32) 2-9-20=___

Answer: -31

33) 8-15-16=___

Answer: -39

34) 6-1-9=___

Answer: -16

35) 3-7-10=___

Answer: -20

36) 19-10-5=___

Answer: -34

37) 1-7-13=___

Answer: -21
38) 20-10-14=___

Answer: -44

39) 2-13-18=___

Answer: -33

40) 12-6-19=___

Answer: -37

41) 20-16-10=___

Answer: -46

42) 19-12-2=___

Answer: -33

43) 8-14-2=___

Answer: -24

44) 13-5-3=___

Answer: -21

45) 9-10-12=___

Answer: -31

46) 5-20-20=___

Answer: -45

47) 10-2-16=___

Answer: -28

48) 18-16-10=___

Answer: -44

49) 20-5-13=___

Answer: -38

50) 16-7-13=___

Answer: -36
51) 12-19-18=___

Answer: -49

52) 5-3-4=___

Answer: -12

53) 9-20-20=___

Answer: -49

54) 4-8-4=___

Answer: -16

55) 7-14-11=___

Answer: -32

56) 5-1-5=___

Answer: -11

57) 7-9-4=___

Answer: -20

58) 9-4-14=___

Answer: -27

59) 12-7-18=___

Answer: -37

60) 8-16-18=___

Answer: -42

61) 18-14-1=___

Answer: -33

62) 8-13-4=___

Answer: -25

63) 1-8-16=___

Answer: -25
64) 3-3-7=___

Answer: -13

65) 18-19-20=___

Answer: -57

66) 8-14-11=___

Answer: -33

67) 7-12-8=___

Answer: -27

68) 6-3-4=___

Answer: -13

69) 12-5-20=___

Answer: -37

70) 6-17-1=___

Answer: -24

71) 12-6-20=___

Answer: -38

72) 19-16-6=___

Answer: -41

73) 9-1-14=___

Answer: -24

74) 19-2-6=___

Answer: -27

75) 14-12-6=___

Answer: -32

76) 4-19-18=___

Answer: -41
77) 4-1-17=___

Answer: -22

78) 17-18-3=___

Answer: -38

79) 20-9-20=___

Answer: -49

80) 1-15-17=___

Answer: -33

81) 9-1-2=___

Answer: -12

82) 14-16-1=___

Answer: -31

83) 16-2-16=___

Answer: -34

84) 10-18-11=___

Answer: -39

85) 6-15-13=___

Answer: -34

86) 15-20-2=___

Answer: -37

87) 15-14-6=___

Answer: -35

88) 17-16-7=___

Answer: -40

89) 16-12-9=___

Answer: -37
90) 7-2-12=___

Answer: -21

91) 11-14-12=___

Answer: -37

92) 15-18-17=___

Answer: -50

93) 19-8-8=___

Answer: -35

94) 19-13-13=___

Answer: -45

95) 4-9-14=___

Answer: -27

96) 13-4-6=___

Answer: -23

97) 10-1-4=___

Answer: -15

98) 2-15-17=___

Answer: -34

99) 18-2-10=___

Answer: -30

100) 13-19-15=___

Answer: -47

101) 10-4-3=___

Answer: -17

102) 19-18-17=___

Answer: -54
103) 19-15-1=___

Answer: -35

104) 7-12-9=___

Answer: -28

105) 17-15-19=___

Answer: -51

106) 16-13-15=___

Answer: -44

107) 3-10-14=___

Answer: -27

108) 7-17-3=___

Answer: -27

109) 3-14-13=___

Answer: -30

110) 9-15-2=___

Answer: -26

111) 12-5-11=___

Answer: -28

112) 12-5-14=___

Answer: -31

113) 7-11-4=___

Answer: -22

114) 16-9-5=___

Answer: -30

115) 9-19-5=___

Answer: -33
116) 3-14-13=___

Answer: -30

117) 17-7-11=___

Answer: -35

118) 10-17-11=___

Answer: -38

119) 12-20-20=___

Answer: -52

120) 6-4-17=___

Answer: -27

121) 3-6-12=___

Answer: -21

122) 2-13-7=___

Answer: -22

123) 13-20-9=___

Answer: -42

124) 12-19-3=___

Answer: -34

125) 3-20-15=___

Answer: -38

126) 10-14-13=___

Answer: -37

127) 4-14-11=___

Answer: -29

128) 14-9-2=___

Answer: -25
129) 5-17-4=___

Answer: -26

130) 7-11-1=___

Answer: -19

131) 6-9-15=___

Answer: -30

132) 1-14-8=___

Answer: -23

133) 13-3-13=___

Answer: -29

134) 4-8-3=___

Answer: -15

135) 13-7-5=___

Answer: -25

136) 10-15-13=___

Answer: -38

137) 15-8-5=___

Answer: -28

138) 4-20-19=___

Answer: -43

139) 16-11-3=___

Answer: -30

140) 14-2-15=___

Answer: -31

141) 15-20-7=___

Answer: -42
142) 1-12-8=___

Answer: -21

143) 20-15-5=___

Answer: -40

144) 17-20-14=___

Answer: -51

145) 3-15-8=___

Answer: -26

146) 15-6-8=___

Answer: -29

147) 17-18-1=___

Answer: -36

148) 1-15-17=___

Answer: -33

149) 7-6-17=___

Answer: -30

150) 6-15-15=___

Answer: -36

151) 1-17-14=___

Answer: -32

152) 4-18-8=___

Answer: -30

153) 16-14-16=___

Answer: -46

154) 2-12-19=___

Answer: -33
155) 20-11-9=___

Answer: -40

156) 2-6-2=___

Answer: -10

157) 6-17-19=___

Answer: -42

158) 5-5-14=___

Answer: -24

159) 14-6-7=___

Answer: -27

160) 8-13-16=___

Answer: -37

161) 9-17-8=___

Answer: -34

162) 7-16-7=___

Answer: -30

163) 17-16-14=___

Answer: -47

164) 20-11-10=___

Answer: -41

165) 4-17-15=___

Answer: -36

166) 19-10-20=___

Answer: -49

167) 4-20-17=___

Answer: -41
168) 6-19-5=___

Answer: -30

169) 11-1-14=___

Answer: -26

170) 13-2-18=___

Answer: -33

171) 13-6-16=___

Answer: -35

172) 17-10-20=___

Answer: -47

173) 14-6-9=___

Answer: -29

174) 7-2-20=___

Answer: -29

175) 5-10-18=___

Answer: -33

176) 11-3-10=___

Answer: -24

177) 3-15-6=___

Answer: -24

178) 11-9-13=___

Answer: -33

179) 3-20-9=___

Answer: -32

180) 11-20-7=___

Answer: -38
181) 17-14-14=___

Answer: -45

182) 3-12-9=___

Answer: -24

183) 13-17-13=___

Answer: -43

184) 7-6-12=___

Answer: -25

185) 6-13-9=___

Answer: -28

186) 1-3-9=___

Answer: -13

187) 1-8-19=___

Answer: -28

188) 20-1-11=___

Answer: -32

189) 19-9-18=___

Answer: -46

190) 9-1-19=___

Answer: -29

191) 7-13-19=___

Answer: -39

192) 10-7-3=___

Answer: -20

193) 14-18-16=___

Answer: -48
194) 11-17-9=___

Answer: -37

195) 12-5-8=___

Answer: -25

196) 18-8-7=___

Answer: -33

197) 9-13-7=___

Answer: -29

198) 16-3-4=___

Answer: -23

199) 19-8-12=___

Answer: -39

200) 8-17-7=___

Answer: -32

You might also like