0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

93

The document contains a series of subtraction problems with their corresponding answers. Each problem involves subtracting two or more numbers, resulting in negative values. The answers range from -7 to -56.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

93

The document contains a series of subtraction problems with their corresponding answers. Each problem involves subtracting two or more numbers, resulting in negative values. The answers range from -7 to -56.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd

Mathematics: Subtraction

Answer all the below questions, and fill the answer at the blank provided.

Questions and Answer:


1) 6-7-11=___

Answer: -24

2) 18-14-12=___

Answer: -44

3) 17-10-5=___

Answer: -32

4) 8-8-9=___

Answer: -25

5) 12-2-1=___

Answer: -15

6) 7-1-9=___

Answer: -17

7) 11-10-12=___

Answer: -33

8) 16-2-13=___

Answer: -31

9) 3-11-15=___

Answer: -29

10) 5-3-14=___

Answer: -22

11) 12-16-7=___

Answer: -35
12) 8-14-11=___

Answer: -33

13) 14-10-10=___

Answer: -34

14) 17-1-19=___

Answer: -37

15) 6-9-10=___

Answer: -25

16) 11-1-5=___

Answer: -17

17) 5-13-20=___

Answer: -38

18) 14-12-1=___

Answer: -27

19) 19-19-18=___

Answer: -56

20) 19-13-19=___

Answer: -51

21) 6-17-17=___

Answer: -40

22) 11-19-2=___

Answer: -32

23) 2-16-11=___

Answer: -29

24) 2-11-4=___

Answer: -17
25) 16-7-1=___

Answer: -24

26) 13-14-4=___

Answer: -31

27) 15-20-16=___

Answer: -51

28) 11-11-1=___

Answer: -23

29) 18-20-13=___

Answer: -51

30) 10-5-12=___

Answer: -27

31) 14-11-2=___

Answer: -27

32) 3-4-4=___

Answer: -11

33) 14-9-3=___

Answer: -26

34) 2-16-10=___

Answer: -28

35) 9-2-15=___

Answer: -26

36) 2-19-7=___

Answer: -28

37) 17-1-10=___

Answer: -28
38) 6-6-16=___

Answer: -28

39) 1-9-20=___

Answer: -30

40) 10-20-3=___

Answer: -33

41) 6-2-1=___

Answer: -9

42) 13-8-19=___

Answer: -40

43) 15-10-2=___

Answer: -27

44) 5-1-1=___

Answer: -7

45) 6-11-8=___

Answer: -25

46) 18-3-12=___

Answer: -33

47) 20-13-3=___

Answer: -36

48) 13-9-10=___

Answer: -32

49) 12-6-4=___

Answer: -22

50) 3-18-20=___

Answer: -41
51) 6-6-10=___

Answer: -22

52) 1-16-18=___

Answer: -35

53) 16-8-16=___

Answer: -40

54) 13-17-16=___

Answer: -46

55) 3-13-10=___

Answer: -26

56) 2-15-4=___

Answer: -21

57) 6-3-20=___

Answer: -29

58) 20-6-4=___

Answer: -30

59) 18-13-1=___

Answer: -32

60) 12-14-3=___

Answer: -29

61) 1-19-18=___

Answer: -38

62) 13-11-5=___

Answer: -29

63) 11-8-8=___

Answer: -27
64) 6-11-1=___

Answer: -18

65) 15-14-12=___

Answer: -41

66) 20-11-9=___

Answer: -40

67) 1-14-4=___

Answer: -19

68) 4-12-6=___

Answer: -22

69) 13-16-10=___

Answer: -39

70) 2-5-7=___

Answer: -14

71) 7-5-14=___

Answer: -26

72) 2-17-10=___

Answer: -29

73) 2-17-19=___

Answer: -38

74) 7-1-16=___

Answer: -24

75) 11-20-19=___

Answer: -50

76) 6-8-2=___

Answer: -16
77) 16-12-15=___

Answer: -43

78) 7-7-16=___

Answer: -30

79) 3-3-13=___

Answer: -19

80) 6-2-14=___

Answer: -22

81) 16-8-7=___

Answer: -31

82) 12-19-12=___

Answer: -43

83) 3-5-10=___

Answer: -18

84) 4-19-15=___

Answer: -38

85) 15-7-2=___

Answer: -24

86) 10-15-8=___

Answer: -33

87) 8-19-5=___

Answer: -32

88) 9-2-14=___

Answer: -25

89) 11-19-6=___

Answer: -36
90) 12-18-3=___

Answer: -33

91) 11-4-14=___

Answer: -29

92) 13-14-4=___

Answer: -31

93) 1-12-5=___

Answer: -18

94) 7-19-10=___

Answer: -36

95) 12-8-16=___

Answer: -36

96) 3-12-10=___

Answer: -25

97) 11-6-1=___

Answer: -18

98) 5-4-16=___

Answer: -25

99) 2-13-9=___

Answer: -24

100) 4-2-11=___

Answer: -17

101) 6-18-3=___

Answer: -27

102) 4-16-6=___

Answer: -26
103) 20-10-20=___

Answer: -50

104) 15-9-6=___

Answer: -30

105) 17-15-11=___

Answer: -43

106) 16-5-7=___

Answer: -28

107) 17-10-6=___

Answer: -33

108) 16-19-1=___

Answer: -36

109) 8-7-19=___

Answer: -34

110) 1-16-12=___

Answer: -29

111) 17-10-14=___

Answer: -41

112) 10-13-7=___

Answer: -30

113) 11-17-18=___

Answer: -46

114) 19-9-16=___

Answer: -44

115) 11-1-19=___

Answer: -31
116) 17-18-7=___

Answer: -42

117) 18-11-15=___

Answer: -44

118) 7-8-3=___

Answer: -18

119) 20-14-14=___

Answer: -48

120) 20-11-12=___

Answer: -43

121) 9-3-12=___

Answer: -24

122) 1-14-18=___

Answer: -33

123) 10-11-16=___

Answer: -37

124) 5-17-6=___

Answer: -28

125) 7-5-15=___

Answer: -27

126) 8-13-7=___

Answer: -28

127) 20-11-12=___

Answer: -43

128) 13-19-13=___

Answer: -45
129) 11-12-16=___

Answer: -39

130) 13-1-11=___

Answer: -25

131) 15-14-7=___

Answer: -36

132) 11-3-7=___

Answer: -21

133) 20-16-15=___

Answer: -51

134) 9-7-9=___

Answer: -25

135) 19-13-20=___

Answer: -52

136) 1-1-14=___

Answer: -16

137) 9-18-12=___

Answer: -39

138) 8-5-6=___

Answer: -19

139) 4-5-8=___

Answer: -17

140) 10-10-16=___

Answer: -36

141) 19-6-2=___

Answer: -27
142) 12-3-8=___

Answer: -23

143) 3-18-7=___

Answer: -28

144) 18-15-7=___

Answer: -40

145) 4-7-20=___

Answer: -31

146) 1-7-6=___

Answer: -14

147) 16-8-12=___

Answer: -36

148) 13-17-3=___

Answer: -33

149) 6-3-3=___

Answer: -12

150) 2-18-17=___

Answer: -37

151) 6-3-2=___

Answer: -11

152) 16-11-13=___

Answer: -40

153) 1-20-17=___

Answer: -38

154) 2-3-3=___

Answer: -8
155) 1-5-15=___

Answer: -21

156) 19-3-2=___

Answer: -24

157) 18-1-18=___

Answer: -37

158) 12-15-6=___

Answer: -33

159) 9-9-10=___

Answer: -28

160) 11-10-17=___

Answer: -38

161) 17-19-3=___

Answer: -39

162) 5-12-20=___

Answer: -37

163) 7-15-18=___

Answer: -40

164) 15-7-2=___

Answer: -24

165) 6-4-9=___

Answer: -19

166) 15-10-4=___

Answer: -29

167) 3-5-12=___

Answer: -20
168) 14-7-8=___

Answer: -29

169) 15-6-1=___

Answer: -22

170) 11-10-14=___

Answer: -35

171) 2-10-3=___

Answer: -15

172) 10-5-16=___

Answer: -31

173) 4-6-7=___

Answer: -17

174) 12-15-15=___

Answer: -42

175) 12-7-20=___

Answer: -39

176) 14-20-1=___

Answer: -35

177) 14-13-14=___

Answer: -41

178) 18-14-8=___

Answer: -40

179) 4-16-7=___

Answer: -27

180) 18-4-1=___

Answer: -23
181) 13-19-20=___

Answer: -52

182) 19-10-1=___

Answer: -30

183) 17-7-19=___

Answer: -43

184) 3-8-13=___

Answer: -24

185) 15-3-3=___

Answer: -21

186) 1-8-7=___

Answer: -16

187) 20-15-1=___

Answer: -36

188) 16-20-20=___

Answer: -56

189) 13-7-10=___

Answer: -30

190) 2-20-20=___

Answer: -42

191) 4-18-8=___

Answer: -30

192) 11-10-7=___

Answer: -28

193) 19-11-19=___

Answer: -49
194) 18-7-8=___

Answer: -33

195) 11-6-11=___

Answer: -28

196) 13-16-13=___

Answer: -42

197) 14-11-9=___

Answer: -34

198) 15-2-15=___

Answer: -32

199) 20-14-18=___

Answer: -52

200) 12-3-11=___

Answer: -26

You might also like