0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

82

The document contains a series of addition problems, each followed by the correct answer. There are 200 questions in total, covering various combinations of three numbers being added together. The answers range from single digits to the upper 50s.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
0 views16 pages

82

The document contains a series of addition problems, each followed by the correct answer. There are 200 questions in total, covering various combinations of three numbers being added together. The answers range from single digits to the upper 50s.

Uploaded by

purged_1015801345_92
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd

Mathematics: Addition

Answer all the below questions, and fill the answer at the blank provided.

Questions and Answer:


1) 7+16+11=___

Answer: 34

2) 18+11+2=___

Answer: 31

3) 15+11+19=___

Answer: 45

4) 1+8+15=___

Answer: 24

5) 17+5+15=___

Answer: 37

6) 2+2+16=___

Answer: 20

7) 6+12+12=___

Answer: 30

8) 9+6+2=___

Answer: 17

9) 3+6+16=___

Answer: 25

10) 10+10+3=___

Answer: 23

11) 10+8+9=___

Answer: 27
12) 19+5+11=___

Answer: 35

13) 5+3+18=___

Answer: 26

14) 3+4+15=___

Answer: 22

15) 16+14+9=___

Answer: 39

16) 5+13+3=___

Answer: 21

17) 2+5+19=___

Answer: 26

18) 20+4+14=___

Answer: 38

19) 6+1+20=___

Answer: 27

20) 9+4+4=___

Answer: 17

21) 8+5+6=___

Answer: 19

22) 2+18+17=___

Answer: 37

23) 3+18+8=___

Answer: 29

24) 16+4+17=___

Answer: 37
25) 3+1+12=___

Answer: 16

26) 9+14+4=___

Answer: 27

27) 10+19+6=___

Answer: 35

28) 9+15+8=___

Answer: 32

29) 15+8+6=___

Answer: 29

30) 10+3+12=___

Answer: 25

31) 10+8+15=___

Answer: 33

32) 16+19+13=___

Answer: 48

33) 17+3+11=___

Answer: 31

34) 13+13+17=___

Answer: 43

35) 6+17+3=___

Answer: 26

36) 19+4+4=___

Answer: 27

37) 10+1+10=___

Answer: 21
38) 9+5+10=___

Answer: 24

39) 6+19+13=___

Answer: 38

40) 4+3+19=___

Answer: 26

41) 4+16+10=___

Answer: 30

42) 2+14+6=___

Answer: 22

43) 1+13+15=___

Answer: 29

44) 1+4+19=___

Answer: 24

45) 18+3+2=___

Answer: 23

46) 17+18+14=___

Answer: 49

47) 4+1+6=___

Answer: 11

48) 7+7+12=___

Answer: 26

49) 11+20+16=___

Answer: 47

50) 14+10+11=___

Answer: 35
51) 18+12+2=___

Answer: 32

52) 7+9+7=___

Answer: 23

53) 11+2+16=___

Answer: 29

54) 3+13+3=___

Answer: 19

55) 5+18+6=___

Answer: 29

56) 14+11+2=___

Answer: 27

57) 10+4+18=___

Answer: 32

58) 2+4+1=___

Answer: 7

59) 13+2+16=___

Answer: 31

60) 20+4+12=___

Answer: 36

61) 4+11+1=___

Answer: 16

62) 5+10+15=___

Answer: 30

63) 13+14+17=___

Answer: 44
64) 6+7+2=___

Answer: 15

65) 11+5+1=___

Answer: 17

66) 14+13+3=___

Answer: 30

67) 2+2+20=___

Answer: 24

68) 5+15+7=___

Answer: 27

69) 17+19+1=___

Answer: 37

70) 10+5+6=___

Answer: 21

71) 20+20+18=___

Answer: 58

72) 9+2+1=___

Answer: 12

73) 5+10+1=___

Answer: 16

74) 19+1+1=___

Answer: 21

75) 1+1+9=___

Answer: 11

76) 16+6+8=___

Answer: 30
77) 4+5+10=___

Answer: 19

78) 7+18+8=___

Answer: 33

79) 15+9+12=___

Answer: 36

80) 4+9+9=___

Answer: 22

81) 4+6+15=___

Answer: 25

82) 19+9+13=___

Answer: 41

83) 14+1+3=___

Answer: 18

84) 15+1+3=___

Answer: 19

85) 20+5+20=___

Answer: 45

86) 16+15+16=___

Answer: 47

87) 18+9+20=___

Answer: 47

88) 13+11+6=___

Answer: 30

89) 5+14+19=___

Answer: 38
90) 2+10+14=___

Answer: 26

91) 8+3+11=___

Answer: 22

92) 20+16+18=___

Answer: 54

93) 13+17+3=___

Answer: 33

94) 2+7+8=___

Answer: 17

95) 18+5+11=___

Answer: 34

96) 8+3+13=___

Answer: 24

97) 12+20+9=___

Answer: 41

98) 7+11+6=___

Answer: 24

99) 3+11+19=___

Answer: 33

100) 17+6+17=___

Answer: 40

101) 18+17+4=___

Answer: 39

102) 2+13+4=___

Answer: 19
103) 10+18+18=___

Answer: 46

104) 15+19+15=___

Answer: 49

105) 5+10+11=___

Answer: 26

106) 18+5+3=___

Answer: 26

107) 16+18+18=___

Answer: 52

108) 16+9+14=___

Answer: 39

109) 12+10+4=___

Answer: 26

110) 17+11+7=___

Answer: 35

111) 5+10+19=___

Answer: 34

112) 7+17+15=___

Answer: 39

113) 4+1+13=___

Answer: 18

114) 10+6+16=___

Answer: 32

115) 11+5+1=___

Answer: 17
116) 5+1+6=___

Answer: 12

117) 2+19+12=___

Answer: 33

118) 5+20+1=___

Answer: 26

119) 18+13+1=___

Answer: 32

120) 18+7+4=___

Answer: 29

121) 17+11+7=___

Answer: 35

122) 8+18+9=___

Answer: 35

123) 16+12+4=___

Answer: 32

124) 18+19+11=___

Answer: 48

125) 17+7+10=___

Answer: 34

126) 16+14+14=___

Answer: 44

127) 10+5+8=___

Answer: 23

128) 7+4+10=___

Answer: 21
129) 5+8+4=___

Answer: 17

130) 6+6+20=___

Answer: 32

131) 5+8+19=___

Answer: 32

132) 4+14+11=___

Answer: 29

133) 16+7+8=___

Answer: 31

134) 15+12+8=___

Answer: 35

135) 18+8+8=___

Answer: 34

136) 4+15+11=___

Answer: 30

137) 9+14+15=___

Answer: 38

138) 11+16+15=___

Answer: 42

139) 15+10+13=___

Answer: 38

140) 1+15+18=___

Answer: 34

141) 20+17+19=___

Answer: 56
142) 11+6+7=___

Answer: 24

143) 18+19+18=___

Answer: 55

144) 9+9+7=___

Answer: 25

145) 11+13+18=___

Answer: 42

146) 20+13+7=___

Answer: 40

147) 1+16+17=___

Answer: 34

148) 11+2+13=___

Answer: 26

149) 18+1+18=___

Answer: 37

150) 5+17+1=___

Answer: 23

151) 13+15+5=___

Answer: 33

152) 4+12+13=___

Answer: 29

153) 17+12+20=___

Answer: 49

154) 11+18+10=___

Answer: 39
155) 2+1+17=___

Answer: 20

156) 7+13+17=___

Answer: 37

157) 6+3+15=___

Answer: 24

158) 7+20+7=___

Answer: 34

159) 9+3+10=___

Answer: 22

160) 19+9+19=___

Answer: 47

161) 3+7+12=___

Answer: 22

162) 12+8+19=___

Answer: 39

163) 1+5+3=___

Answer: 9

164) 20+18+1=___

Answer: 39

165) 8+5+5=___

Answer: 18

166) 2+6+19=___

Answer: 27

167) 9+7+16=___

Answer: 32
168) 9+14+12=___

Answer: 35

169) 20+5+11=___

Answer: 36

170) 4+17+16=___

Answer: 37

171) 4+4+4=___

Answer: 12

172) 7+5+14=___

Answer: 26

173) 4+4+15=___

Answer: 23

174) 4+6+18=___

Answer: 28

175) 14+18+10=___

Answer: 42

176) 13+5+20=___

Answer: 38

177) 8+11+10=___

Answer: 29

178) 6+4+7=___

Answer: 17

179) 1+9+13=___

Answer: 23

180) 17+1+15=___

Answer: 33
181) 18+9+4=___

Answer: 31

182) 9+20+2=___

Answer: 31

183) 11+15+6=___

Answer: 32

184) 3+7+14=___

Answer: 24

185) 1+18+6=___

Answer: 25

186) 5+20+4=___

Answer: 29

187) 13+14+5=___

Answer: 32

188) 1+3+6=___

Answer: 10

189) 2+14+19=___

Answer: 35

190) 12+2+12=___

Answer: 26

191) 16+9+3=___

Answer: 28

192) 19+4+4=___

Answer: 27

193) 1+13+12=___

Answer: 26
194) 8+13+11=___

Answer: 32

195) 18+8+9=___

Answer: 35

196) 7+3+15=___

Answer: 25

197) 9+5+6=___

Answer: 20

198) 19+6+2=___

Answer: 27

199) 2+19+18=___

Answer: 39

200) 3+11+6=___

Answer: 20

You might also like