0% found this document useful (0 votes)
2 views3 pages

Animal Riddles

The document contains a series of riddles about various animals, each describing unique characteristics of the animal in question. The animals featured include an ostrich, cat, elephant, snake, lion, dolphin, owl, and frog, with each riddle followed by its answer. The riddles highlight traits such as movement, habitat, and physical features.

Uploaded by

new M
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
2 views3 pages

Animal Riddles

The document contains a series of riddles about various animals, each describing unique characteristics of the animal in question. The animals featured include an ostrich, cat, elephant, snake, lion, dolphin, owl, and frog, with each riddle followed by its answer. The riddles highlight traits such as movement, habitat, and physical features.

Uploaded by

new M
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Riddles about Animals

---------------------

1. Ostrich

I am a ground hugger,

A swift runner,

A feather duster,

But I cannot fly.

What am I?

Answer: An ostrich

2. Cat

I move without sound,

My eyes shine at night,

I leap and I pounce,

Soft paws, sharp bite.

What am I?

Answer: A cat

3. Elephant

I have a nose that can grab,

And ears that flap and fan,

I'm the biggest on the land,

Guess who I am?

Answer: An elephant
4. Snake

I slither and slide,

With no legs to stride,

I hiss, not talk,

And on my belly I walk.

What am I?

Answer: A snake

5. Lion

I'm the king with a mane,

I rule the plain,

My roar is loud and strong,

I lead the pride all day long.

What am I?

Answer: A lion

6. Dolphin

I dance in the sea,

Smart and free,

I talk with clicks,

And love to leap and twist.

What am I?

Answer: A dolphin

7. Owl
I see in the dark,

Silent and wise,

I hunt in the night,

With bright big eyes.

What am I?

Answer: An owl

8. Frog

I leap and croak,

By the pond I soak,

From egg to tadpole I grow,

In green I often show.

What am I?

Answer: A frog

You might also like