0% found this document useful (0 votes)
7 views10 pages

Basic Math MCQ 10

The document contains a series of arithmetic questions and their corresponding answers. It includes various operations such as addition, subtraction, multiplication, and division across multiple pages. Each question is presented with multiple choice answers, and the correct answer is indicated for each question.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
7 views10 pages

Basic Math MCQ 10

The document contains a series of arithmetic questions and their corresponding answers. It includes various operations such as addition, subtraction, multiplication, and division across multiple pages. Each question is presented with multiple choice answers, and the correct answer is indicated for each question.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Page 1

1. 13 * 22 = ?
A. 290 B. 295 C. 283 D. 286
Answer: D

2. 19 - 13 = ?
A. 13 B. 6 C. 10 D. 1
Answer: B

3. 7 + 5 = ?
A. 18 B. 11 C. 17 D. 12
Answer: D

4. 22 - 8 = ?
A. 14 B. 10 C. 20 D. 16
Answer: A

5. 28 - 9 = ?
A. 22 B. 17 C. 19 D. 27
Answer: C

6. 20 * 11 = ?
A. 219 B. 229 C. 224 D. 220
Answer: D

7. 24 * 13 = ?
A. 311 B. 312 C. 316 D. 319
Answer: B

8. 12 - 12 = ?
A. -1 B. 3 C. 0 D. 8
Answer: C

9. 13 - 27 = ?
A. -19 B. -7 C. -14 D. -12
Answer: C

10. 15 - 25 = ?
A. -6 B. -10 C. 0 D. -11
Answer: B
Page 2

1. 13 * 20 = ?
A. 263 B. 257 C. 260 D. 268
Answer: C

2. 4 + 2 = ?
A. 6 B. 4 C. 7 D. 16
Answer: A

3. 19 + 11 = ?
A. 40 B. 30 C. 31 D. 26
Answer: B

4. 7 + 15 = ?
A. 22 B. 25 C. 17 D. 31
Answer: A

5. 12 - 7 = ?
A. 4 B. 14 C. 5 D. 7
Answer: C

6. 30 + 18 = ?
A. 46 B. 53 C. 48 D. 56
Answer: C

7. 15 + 21 = ?
A. 38 B. 36 C. 46 D. 33
Answer: B

8. 17 * 21 = ?
A. 365 B. 357 C. 359 D. 356
Answer: B

9. 12 - 2 = ?
A. 10 B. 9 C. 16 D. 15
Answer: A

10. 4 - 7 = ?
A. 1 B. -4 C. -3 D. 6
Answer: C
Page 3

1. 18 + 18 = ?
A. 36 B. 45 C. 41 D. 31
Answer: A

2. 2 + 4 = ?
A. 16 B. 3 C. 6 D. 8
Answer: C

3. 15 * 23 = ?
A. 346 B. 341 C. 352 D. 345
Answer: D

4. 10 + 23 = ?
A. 39 B. 30 C. 38 D. 33
Answer: D

5. 14 - 19 = ?
A. -9 B. 3 C. -2 D. -5
Answer: D

6. 7 + 9 = ?
A. 18 B. 16 C. 12 D. 24
Answer: B

7. 28 + 30 = ?
A. 65 B. 54 C. 59 D. 58
Answer: D

8. 21 * 9 = ?
A. 199 B. 189 C. 186 D. 191
Answer: B

9. 2 + 3 = ?
A. 5 B. 3 C. 12 D. 9
Answer: A

10. 24 - 3 = ?
A. 25 B. 20 C. 21 D. 30
Answer: C
Page 4

1. 19 - 9 = ?
A. 7 B. 14 C. 20 D. 10
Answer: D

2. 19 * 21 = ?
A. 406 B. 395 C. 400 D. 399
Answer: D

3. 24 - 4 = ?
A. 21 B. 20 C. 29 D. 16
Answer: B

4. 14 * 7 = ?
A. 96 B. 102 C. 98 D. 104
Answer: C

5. 4 + 19 = ?
A. 33 B. 23 C. 18 D. 27
Answer: B

6. 5 + 18 = ?
A. 23 B. 24 C. 31 D. 22
Answer: A

7. 5 - 27 = ?
A. -16 B. -17 C. -22 D. -25
Answer: C

8. 20 - 25 = ?
A. -10 B. -3 C. -5 D. 4
Answer: C

9. 22 + 12 = ?
A. 42 B. 34 C. 36 D. 31
Answer: B

10. 8 - 5 = ?
A. -2 B. 6 C. 3 D. 13
Answer: C
Page 5

1. 5 - 11 = ?
A. -6 B. -10 C. 0 D. -3
Answer: A

2. 16 * 1 = ?
A. 15 B. 26 C. 21 D. 16
Answer: D

3. 21 * 4 = ?
A. 90 B. 84 C. 88 D. 80
Answer: B

4. 1 - 3 = ?
A. -2 B. -3 C. 0 D. 5
Answer: A

5. 28 + 9 = ?
A. 37 B. 36 C. 47 D. 39
Answer: A

6. 27 * 27 = ?
A. 727 B. 735 C. 729 D. 734
Answer: C

7. 1 * 27 = ?
A. 37 B. 29 C. 24 D. 27
Answer: D

8. 30 - 23 = ?
A. 4 B. 7 C. 16 D. 9
Answer: B

9. 16 * 2 = ?
A. 28 B. 36 C. 39 D. 32
Answer: D

10. 4 + 26 = ?
A. 34 B. 25 C. 36 D. 30
Answer: D
Page 6

1. 11 * 8 = ?
A. 97 B. 88 C. 89 D. 83
Answer: B

2. 6 + 11 = ?
A. 19 B. 17 C. 25 D. 12
Answer: B

3. 4 - 30 = ?
A. -31 B. -16 C. -26 D. -23
Answer: C

4. 5 * 9 = ?
A. 52 B. 46 C. 45 D. 42
Answer: C

5. 7 * 15 = ?
A. 105 B. 108 C. 102 D. 115
Answer: A

6. 18 - 1 = ?
A. 23 B. 15 C. 18 D. 17
Answer: D

7. 2 + 30 = ?
A. 39 B. 29 C. 32 D. 37
Answer: C

8. 10 + 16 = ?
A. 35 B. 27 C. 25 D. 26
Answer: D

9. 30 * 10 = ?
A. 300 B. 304 C. 296 D. 306
Answer: A

10. 11 - 7 = ?
A. 4 B. 11 C. -1 D. 5
Answer: A
Page 7

1. 24 + 16 = ?
A. 39 B. 40 C. 50 D. 43
Answer: B

2. 11 * 7 = ?
A. 75 B. 84 C. 81 D. 77
Answer: D

3. 10 * 14 = ?
A. 142 B. 147 C. 137 D. 140
Answer: D

4. 25 * 2 = ?
A. 46 B. 50 C. 55 D. 57
Answer: B

5. 25 * 9 = ?
A. 223 B. 225 C. 231 D. 229
Answer: B

6. 1 + 24 = ?
A. 23 B. 25 C. 30 D. 33
Answer: B

7. 30 * 8 = ?
A. 240 B. 241 C. 246 D. 237
Answer: A

8. 25 + 14 = ?
A. 41 B. 39 C. 45 D. 37
Answer: B

9. 23 - 30 = ?
A. -2 B. -1 C. -8 D. -7
Answer: D

10. 8 - 21 = ?
A. -17 B. -5 C. -9 D. -13
Answer: D
Page 8

1. 13 * 17 = ?
A. 221 B. 231 C. 226 D. 218
Answer: A

2. 15 * 25 = ?
A. 371 B. 376 C. 375 D. 383
Answer: C

3. 20 * 13 = ?
A. 269 B. 261 C. 259 D. 260
Answer: D

4. 16 - 2 = ?
A. 13 B. 23 C. 17 D. 14
Answer: D

5. 14 + 22 = ?
A. 41 B. 33 C. 44 D. 36
Answer: D

6. 9 - 12 = ?
A. 0 B. -5 C. 5 D. -3
Answer: D

7. 9 - 6 = ?
A. 10 B. 3 C. -1 D. 6
Answer: B

8. 10 * 7 = ?
A. 66 B. 70 C. 79 D. 72
Answer: B

9. 7 * 28 = ?
A. 197 B. 196 C. 205 D. 195
Answer: B

10. 28 - 9 = ?
A. 15 B. 20 C. 19 D. 25
Answer: C
Page 9

1. 13 * 7 = ?
A. 91 B. 95 C. 100 D. 88
Answer: A

2. 21 + 3 = ?
A. 23 B. 28 C. 30 D. 24
Answer: D

3. 9 - 23 = ?
A. -11 B. -17 C. -14 D. -8
Answer: C

4. 25 * 15 = ?
A. 382 B. 375 C. 370 D. 377
Answer: B

5. 19 - 29 = ?
A. -10 B. -1 C. -6 D. -11
Answer: A

6. 7 - 12 = ?
A. -5 B. 0 C. 3 D. -8
Answer: A

7. 1 - 11 = ?
A. -12 B. -10 C. -8 D. -1
Answer: B

8. 18 + 15 = ?
A. 35 B. 41 C. 33 D. 30
Answer: C

9. 15 - 13 = ?
A. -1 B. 3 C. 2 D. 11
Answer: C

10. 5 * 3 = ?
A. 25 B. 14 C. 15 D. 19
Answer: C
Page 10

1. 20 * 20 = ?
A. 402 B. 400 C. 399 D. 406
Answer: B

2. 11 * 15 = ?
A. 166 B. 165 C. 171 D. 164
Answer: B

3. 3 * 22 = ?
A. 74 B. 66 C. 61 D. 67
Answer: B

4. 28 * 25 = ?
A. 700 B. 696 C. 708 D. 704
Answer: A

5. 14 - 7 = ?
A. 17 B. 12 C. 7 D. 4
Answer: C

6. 29 * 17 = ?
A. 493 B. 500 C. 492 D. 497
Answer: A

7. 24 - 30 = ?
A. -1 B. -7 C. -6 D. 4
Answer: C

8. 16 - 6 = ?
A. 20 B. 13 C. 9 D. 10
Answer: D

9. 12 * 8 = ?
A. 99 B. 106 C. 95 D. 96
Answer: D

10. 4 + 14 = ?
A. 22 B. 28 C. 16 D. 18
Answer: D

You might also like