0% found this document useful (0 votes)
6 views10 pages

Basic Math MCQ 7

The document consists of a series of arithmetic questions with multiple-choice answers. Each page contains a variety of addition, subtraction, multiplication, and division problems, along with their correct answers indicated. The questions range from basic calculations to slightly more complex operations.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
6 views10 pages

Basic Math MCQ 7

The document consists of a series of arithmetic questions with multiple-choice answers. Each page contains a variety of addition, subtraction, multiplication, and division problems, along with their correct answers indicated. The questions range from basic calculations to slightly more complex operations.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Page 1

1. 14 + 27 = ?
A. 50 B. 43 C. 41 D. 40
Answer: C

2. 21 - 16 = ?
A. 8 B. 14 C. 5 D. 1
Answer: C

3. 5 * 18 = ?
A. 88 B. 98 C. 95 D. 90
Answer: D

4. 24 - 22 = ?
A. 2 B. 11 C. 4 D. -3
Answer: A

5. 23 + 9 = ?
A. 32 B. 35 C. 27 D. 42
Answer: A

6. 14 - 20 = ?
A. 1 B. -4 C. -9 D. -6
Answer: D

7. 15 + 28 = ?
A. 49 B. 43 C. 46 D. 40
Answer: B

8. 16 * 29 = ?
A. 463 B. 469 C. 471 D. 464
Answer: D

9. 14 * 22 = ?
A. 309 B. 306 C. 308 D. 314
Answer: C

10. 1 * 2 = ?
A. 8 B. -1 C. 6 D. 2
Answer: D
Page 2

1. 9 * 9 = ?
A. 78 B. 83 C. 90 D. 81
Answer: D

2. 12 * 5 = ?
A. 60 B. 59 C. 62 D. 69
Answer: A

3. 2 * 5 = ?
A. 16 B. 15 C. 10 D. 7
Answer: C

4. 2 * 29 = ?
A. 64 B. 59 C. 56 D. 58
Answer: D

5. 12 + 18 = ?
A. 30 B. 33 C. 37 D. 28
Answer: A

6. 11 + 12 = ?
A. 32 B. 21 C. 24 D. 23
Answer: D

7. 30 - 19 = ?
A. 7 B. 20 C. 11 D. 13
Answer: C

8. 5 + 3 = ?
A. 7 B. 8 C. 15 D. 9
Answer: B

9. 26 - 9 = ?
A. 17 B. 18 C. 15 D. 26
Answer: A

10. 27 * 21 = ?
A. 577 B. 565 C. 567 D. 571
Answer: C
Page 3

1. 26 - 4 = ?
A. 29 B. 22 C. 17 D. 26
Answer: B

2. 19 + 30 = ?
A. 53 B. 49 C. 59 D. 46
Answer: B

3. 6 * 8 = ?
A. 49 B. 48 C. 55 D. 47
Answer: B

4. 22 * 25 = ?
A. 550 B. 559 C. 552 D. 545
Answer: A

5. 13 - 11 = ?
A. -1 B. 6 C. 2 D. 9
Answer: C

6. 15 * 7 = ?
A. 115 B. 100 C. 105 D. 107
Answer: C

7. 22 - 11 = ?
A. 17 B. 10 C. 11 D. 15
Answer: C

8. 19 * 10 = ?
A. 190 B. 200 C. 187 D. 191
Answer: A

9. 26 * 7 = ?
A. 189 B. 186 C. 182 D. 181
Answer: C

10. 25 + 22 = ?
A. 51 B. 47 C. 55 D. 42
Answer: B
Page 4

1. 3 + 17 = ?
A. 15 B. 21 C. 20 D. 30
Answer: C

2. 12 - 7 = ?
A. 15 B. 5 C. 8 D. 4
Answer: B

3. 1 - 11 = ?
A. -3 B. -7 C. -10 D. -11
Answer: C

4. 4 * 30 = ?
A. 120 B. 117 C. 125 D. 130
Answer: A

5. 11 - 9 = ?
A. 2 B. 9 C. 0 D. 6
Answer: A

6. 25 * 21 = ?
A. 533 B. 523 C. 525 D. 530
Answer: C

7. 4 - 2 = ?
A. 0 B. 11 C. 3 D. 2
Answer: D

8. 11 * 9 = ?
A. 102 B. 98 C. 99 D. 105
Answer: C

9. 4 - 25 = ?
A. -20 B. -11 C. -21 D. -25
Answer: C

10. 2 * 10 = ?
A. 19 B. 29 C. 20 D. 24
Answer: C
Page 5

1. 17 + 4 = ?
A. 25 B. 29 C. 19 D. 21
Answer: D

2. 14 - 4 = ?
A. 15 B. 8 C. 17 D. 10
Answer: D

3. 22 - 21 = ?
A. -1 B. 1 C. 11 D. 4
Answer: B

4. 22 + 9 = ?
A. 31 B. 39 C. 35 D. 27
Answer: A

5. 2 * 12 = ?
A. 33 B. 25 C. 22 D. 24
Answer: D

6. 30 * 7 = ?
A. 210 B. 213 C. 219 D. 205
Answer: A

7. 3 * 7 = ?
A. 24 B. 17 C. 30 D. 21
Answer: D

8. 16 + 24 = ?
A. 50 B. 40 C. 37 D. 44
Answer: B

9. 22 * 11 = ?
A. 242 B. 248 C. 237 D. 243
Answer: A

10. 26 - 15 = ?
A. 14 B. 21 C. 11 D. 10
Answer: C
Page 6

1. 19 * 22 = ?
A. 419 B. 418 C. 414 D. 428
Answer: B

2. 9 * 22 = ?
A. 197 B. 200 C. 198 D. 207
Answer: C

3. 23 * 21 = ?
A. 483 B. 486 C. 481 D. 493
Answer: A

4. 1 * 18 = ?
A. 22 B. 26 C. 18 D. 13
Answer: C

5. 14 - 10 = ?
A. 4 B. 3 C. 5 D. 11
Answer: A

6. 16 + 3 = ?
A. 25 B. 18 C. 20 D. 19
Answer: D

7. 18 + 24 = ?
A. 50 B. 38 C. 42 D. 46
Answer: C

8. 19 * 28 = ?
A. 535 B. 541 C. 532 D. 529
Answer: C

9. 27 * 13 = ?
A. 358 B. 347 C. 356 D. 351
Answer: D

10. 27 * 3 = ?
A. 84 B. 79 C. 81 D. 90
Answer: C
Page 7

1. 20 - 13 = ?
A. 14 B. 8 C. 2 D. 7
Answer: D

2. 11 + 11 = ?
A. 27 B. 20 C. 30 D. 22
Answer: D

3. 24 * 3 = ?
A. 74 B. 72 C. 71 D. 79
Answer: B

4. 19 - 8 = ?
A. 11 B. 12 C. 6 D. 17
Answer: A

5. 17 + 7 = ?
A. 20 B. 34 C. 28 D. 24
Answer: D

6. 27 * 27 = ?
A. 736 B. 729 C. 728 D. 731
Answer: B

7. 12 * 23 = ?
A. 276 B. 271 C. 286 D. 278
Answer: A

8. 7 * 28 = ?
A. 203 B. 194 C. 196 D. 199
Answer: C

9. 1 - 9 = ?
A. -8 B. -2 C. -10 D. -4
Answer: A

10. 9 - 6 = ?
A. 2 B. 13 C. 3 D. 8
Answer: C
Page 8

1. 25 + 10 = ?
A. 41 B. 33 C. 35 D. 36
Answer: C

2. 16 + 28 = ?
A. 47 B. 44 C. 39 D. 52
Answer: B

3. 6 - 24 = ?
A. -13 B. -11 C. -18 D. -21
Answer: C

4. 1 * 6 = ?
A. 4 B. 6 C. 13 D. 11
Answer: B

5. 23 * 20 = ?
A. 456 B. 460 C. 469 D. 462
Answer: B

6. 20 * 5 = ?
A. 101 B. 109 C. 100 D. 99
Answer: C

7. 8 * 6 = ?
A. 52 B. 48 C. 57 D. 46
Answer: B

8. 26 * 8 = ?
A. 208 B. 205 C. 214 D. 212
Answer: A

9. 27 + 14 = ?
A. 41 B. 37 C. 46 D. 49
Answer: A

10. 22 * 28 = ?
A. 618 B. 616 C. 624 D. 614
Answer: B
Page 9

1. 16 + 2 = ?
A. 19 B. 28 C. 18 D. 16
Answer: C

2. 25 + 3 = ?
A. 30 B. 28 C. 27 D. 37
Answer: B

3. 8 * 16 = ?
A. 128 B. 134 C. 133 D. 123
Answer: A

4. 18 - 12 = ?
A. 3 B. 16 C. 6 D. 9
Answer: C

5. 6 - 29 = ?
A. -16 B. -23 C. -24 D. -18
Answer: B

6. 26 + 13 = ?
A. 35 B. 40 C. 39 D. 47
Answer: C

7. 13 * 19 = ?
A. 247 B. 251 C. 246 D. 256
Answer: A

8. 12 - 27 = ?
A. -9 B. -10 C. -15 D. -18
Answer: C

9. 14 * 16 = ?
A. 225 B. 224 C. 230 D. 221
Answer: B

10. 18 + 14 = ?
A. 42 B. 32 C. 29 D. 33
Answer: B
Page 10

1. 16 + 3 = ?
A. 27 B. 24 C. 17 D. 19
Answer: D

2. 20 * 7 = ?
A. 140 B. 136 C. 150 D. 144
Answer: A

3. 28 - 10 = ?
A. 15 B. 18 C. 25 D. 21
Answer: B

4. 24 * 28 = ?
A. 678 B. 673 C. 671 D. 672
Answer: D

5. 6 - 16 = ?
A. -10 B. -9 C. -14 D. 0
Answer: A

6. 28 - 21 = ?
A. 7 B. 11 C. 2 D. 13
Answer: A

7. 10 + 26 = ?
A. 36 B. 43 C. 37 D. 31
Answer: A

8. 14 + 12 = ?
A. 32 B. 27 C. 26 D. 24
Answer: C

9. 2 - 16 = ?
A. -18 B. -7 C. -11 D. -14
Answer: D

10. 20 + 1 = ?
A. 29 B. 17 C. 21 D. 22
Answer: C

You might also like