0% found this document useful (0 votes)
12 views10 pages

Basic Math MCQ 4

The document consists of a series of arithmetic questions and their respective answers, covering basic operations such as addition, subtraction, multiplication, and division. Each page contains a set of problems with multiple-choice answers, and the correct answers are indicated. The questions range in difficulty and are suitable for testing basic math skills.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
12 views10 pages

Basic Math MCQ 4

The document consists of a series of arithmetic questions and their respective answers, covering basic operations such as addition, subtraction, multiplication, and division. Each page contains a set of problems with multiple-choice answers, and the correct answers are indicated. The questions range in difficulty and are suitable for testing basic math skills.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Page 1

1. 11 + 18 = ?
A. 29 B. 26 C. 31 D. 35
Answer: A

2. 17 - 14 = ?
A. 3 B. 8 C. 2 D. 12
Answer: A

3. 20 - 6 = ?
A. 21 B. 14 C. 15 D. 10
Answer: B

4. 16 * 15 = ?
A. 240 B. 245 C. 235 D. 247
Answer: A

5. 11 * 13 = ?
A. 149 B. 148 C. 143 D. 142
Answer: C

6. 11 + 4 = ?
A. 21 B. 13 C. 18 D. 15
Answer: D

7. 20 - 11 = ?
A. 17 B. 13 C. 9 D. 8
Answer: C

8. 3 + 9 = ?
A. 14 B. 21 C. 8 D. 12
Answer: D

9. 15 + 7 = ?
A. 28 B. 22 C. 26 D. 21
Answer: B

10. 15 * 1 = ?
A. 13 B. 15 C. 21 D. 16
Answer: B
Page 2

1. 10 - 6 = ?
A. 4 B. 3 C. 14 D. 6
Answer: A

2. 17 + 6 = ?
A. 23 B. 24 C. 32 D. 18
Answer: A

3. 15 + 14 = ?
A. 28 B. 39 C. 29 D. 34
Answer: C

4. 17 * 18 = ?
A. 303 B. 315 C. 306 D. 310
Answer: C

5. 14 - 10 = ?
A. 6 B. 4 C. 11 D. 2
Answer: B

6. 20 + 8 = ?
A. 26 B. 28 C. 29 D. 38
Answer: B

7. 7 - 4 = ?
A. 6 B. 0 C. 13 D. 3
Answer: D

8. 4 + 14 = ?
A. 16 B. 26 C. 18 D. 23
Answer: C

9. 3 + 17 = ?
A. 20 B. 19 C. 29 D. 24
Answer: A

10. 8 * 20 = ?
A. 164 B. 170 C. 160 D. 156
Answer: C
Page 3

1. 11 * 11 = ?
A. 131 B. 116 C. 124 D. 121
Answer: D

2. 12 * 9 = ?
A. 108 B. 110 C. 117 D. 103
Answer: A

3. 11 + 9 = ?
A. 15 B. 21 C. 20 D. 27
Answer: C

4. 20 + 12 = ?
A. 32 B. 40 C. 30 D. 36
Answer: A

5. 2 + 4 = ?
A. 15 B. 7 C. 4 D. 6
Answer: D

6. 4 * 9 = ?
A. 44 B. 36 C. 40 D. 33
Answer: B

7. 18 + 11 = ?
A. 29 B. 37 C. 32 D. 27
Answer: A

8. 12 + 3 = ?
A. 15 B. 20 C. 25 D. 11
Answer: A

9. 7 * 1 = ?
A. 6 B. 13 C. 7 D. 11
Answer: C

10. 8 + 19 = ?
A. 36 B. 27 C. 22 D. 30
Answer: B
Page 4

1. 19 - 11 = ?
A. 12 B. 8 C. 3 D. 18
Answer: B

2. 3 + 11 = ?
A. 9 B. 24 C. 16 D. 14
Answer: D

3. 8 * 13 = ?
A. 107 B. 104 C. 110 D. 103
Answer: B

4. 16 - 3 = ?
A. 13 B. 19 C. 16 D. 10
Answer: A

5. 5 + 14 = ?
A. 14 B. 29 C. 19 D. 22
Answer: C

6. 18 * 16 = ?
A. 285 B. 297 C. 288 D. 289
Answer: C

7. 2 * 3 = ?
A. 8 B. 4 C. 16 D. 6
Answer: D

8. 16 - 11 = ?
A. 8 B. 4 C. 5 D. 12
Answer: C

9. 3 - 11 = ?
A. -13 B. -8 C. -7 D. -1
Answer: B

10. 4 - 1 = ?
A. 10 B. -1 C. 3 D. 8
Answer: C
Page 5

1. 10 + 16 = ?
A. 22 B. 26 C. 29 D. 35
Answer: B

2. 12 + 3 = ?
A. 22 B. 13 C. 15 D. 19
Answer: C

3. 7 * 19 = ?
A. 133 B. 138 C. 141 D. 132
Answer: A

4. 6 + 15 = ?
A. 17 B. 21 C. 23 D. 31
Answer: B

5. 13 - 3 = ?
A. 7 B. 13 C. 18 D. 10
Answer: D

6. 8 * 19 = ?
A. 151 B. 153 C. 152 D. 159
Answer: C

7. 15 + 7 = ?
A. 17 B. 23 C. 22 D. 28
Answer: C

8. 13 + 12 = ?
A. 25 B. 27 C. 20 D. 32
Answer: A

9. 6 + 18 = ?
A. 25 B. 20 C. 24 D. 31
Answer: C

10. 5 - 6 = ?
A. 9 B. 0 C. -1 D. -2
Answer: C
Page 6

1. 6 + 4 = ?
A. 10 B. 13 C. 6 D. 19
Answer: A

2. 5 - 11 = ?
A. -9 B. 0 C. -6 D. -2
Answer: C

3. 9 * 15 = ?
A. 131 B. 144 C. 135 D. 140
Answer: C

4. 6 - 10 = ?
A. 4 B. -3 C. -4 D. -6
Answer: C

5. 7 - 10 = ?
A. 4 B. -3 C. -8 D. 2
Answer: B

6. 5 * 7 = ?
A. 37 B. 35 C. 32 D. 43
Answer: B

7. 3 * 8 = ?
A. 22 B. 25 C. 30 D. 24
Answer: D

8. 17 * 15 = ?
A. 255 B. 258 C. 252 D. 263
Answer: A

9. 4 * 14 = ?
A. 64 B. 53 C. 60 D. 56
Answer: D

10. 2 + 14 = ?
A. 16 B. 25 C. 17 D. 15
Answer: A
Page 7

1. 15 * 10 = ?
A. 150 B. 151 C. 148 D. 159
Answer: A

2. 17 - 4 = ?
A. 19 B. 8 C. 13 D. 18
Answer: C

3. 12 * 19 = ?
A. 228 B. 230 C. 238 D. 226
Answer: A

4. 1 - 4 = ?
A. -3 B. -7 C. 0 D. 7
Answer: A

5. 3 - 17 = ?
A. -12 B. -15 C. -4 D. -14
Answer: D

6. 16 + 18 = ?
A. 32 B. 35 C. 34 D. 42
Answer: C

7. 18 - 5 = ?
A. 13 B. 17 C. 20 D. 12
Answer: A

8. 9 - 20 = ?
A. -7 B. -14 C. -2 D. -11
Answer: D

9. 6 * 19 = ?
A. 124 B. 116 C. 109 D. 114
Answer: D

10. 3 - 13 = ?
A. -12 B. -1 C. -7 D. -10
Answer: D
Page 8

1. 8 * 9 = ?
A. 72 B. 77 C. 80 D. 69
Answer: A

2. 5 - 10 = ?
A. 5 B. -9 C. -2 D. -5
Answer: D

3. 16 - 18 = ?
A. 0 B. 5 C. -2 D. -5
Answer: C

4. 10 * 14 = ?
A. 140 B. 145 C. 147 D. 138
Answer: A

5. 7 * 20 = ?
A. 140 B. 145 C. 146 D. 138
Answer: A

6. 9 - 9 = ?
A. 3 B. 9 C. -5 D. 0
Answer: D

7. 17 * 4 = ?
A. 68 B. 66 C. 69 D. 76
Answer: A

8. 20 - 17 = ?
A. 2 B. 3 C. 13 D. 7
Answer: B

9. 18 + 13 = ?
A. 30 B. 41 C. 31 D. 33
Answer: C

10. 20 + 12 = ?
A. 32 B. 31 C. 35 D. 42
Answer: A
Page 9

1. 16 - 12 = ?
A. 12 B. 1 C. 8 D. 4
Answer: D

2. 15 - 4 = ?
A. 13 B. 11 C. 7 D. 21
Answer: B

3. 4 + 6 = ?
A. 17 B. 15 C. 10 D. 8
Answer: C

4. 7 - 19 = ?
A. -3 B. -14 C. -9 D. -12
Answer: D

5. 14 * 3 = ?
A. 42 B. 48 C. 43 D. 39
Answer: A

6. 8 - 15 = ?
A. -1 B. -10 C. -6 D. -7
Answer: D

7. 8 - 16 = ?
A. 1 B. -8 C. -5 D. -10
Answer: B

8. 16 - 8 = ?
A. 10 B. 4 C. 16 D. 8
Answer: D

9. 11 + 20 = ?
A. 40 B. 32 C. 31 D. 28
Answer: C

10. 14 + 17 = ?
A. 31 B. 35 C. 38 D. 27
Answer: A
Page 10

1. 5 * 17 = ?
A. 84 B. 90 C. 92 D. 85
Answer: D

2. 13 + 8 = ?
A. 16 B. 29 C. 21 D. 26
Answer: C

3. 12 - 17 = ?
A. 3 B. -3 C. -5 D. -9
Answer: C

4. 5 * 15 = ?
A. 81 B. 70 C. 75 D. 76
Answer: C

5. 14 + 15 = ?
A. 29 B. 38 C. 26 D. 31
Answer: A

6. 17 - 9 = ?
A. 10 B. 8 C. 3 D. 16
Answer: B

7. 5 * 11 = ?
A. 61 B. 55 C. 58 D. 50
Answer: B

8. 4 - 9 = ?
A. -2 B. -5 C. 5 D. -10
Answer: B

9. 19 - 1 = ?
A. 21 B. 18 C. 27 D. 16
Answer: B

10. 13 * 14 = ?
A. 182 B. 186 C. 181 D. 190
Answer: A

You might also like