0% found this document useful (0 votes)
7 views10 pages

Basic Math MCQ 3

The document consists of a series of arithmetic questions and their corresponding answers across ten pages. Each page contains ten questions involving basic operations such as addition, subtraction, multiplication, and division. The answers are provided in multiple-choice format, with the correct option indicated for each question.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
7 views10 pages

Basic Math MCQ 3

The document consists of a series of arithmetic questions and their corresponding answers across ten pages. Each page contains ten questions involving basic operations such as addition, subtraction, multiplication, and division. The answers are provided in multiple-choice format, with the correct option indicated for each question.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Page 1

1. 12 - 14 = ?
A. 1 B. -2 C. 5 D. -5
Answer: B

2. 4 * 20 = ?
A. 88 B. 81 C. 80 D. 76
Answer: C

3. 11 * 6 = ?
A. 72 B. 65 C. 67 D. 66
Answer: D

4. 1 * 1 = ?
A. -1 B. 4 C. 8 D. 1
Answer: D

5. 8 * 5 = ?
A. 50 B. 35 C. 40 D. 41
Answer: C

6. 5 * 2 = ?
A. 10 B. 8 C. 13 D. 20
Answer: A

7. 8 + 2 = ?
A. 10 B. 18 C. 15 D. 6
Answer: A

8. 2 - 3 = ?
A. -1 B. 8 C. -3 D. 2
Answer: A

9. 16 - 13 = ?
A. 13 B. 3 C. 0 D. 8
Answer: B

10. 12 * 20 = ?
A. 243 B. 240 C. 249 D. 236
Answer: B
Page 2

1. 17 * 15 = ?
A. 257 B. 265 C. 255 D. 254
Answer: C

2. 8 * 6 = ?
A. 48 B. 53 C. 46 D. 54
Answer: A

3. 5 + 3 = ?
A. 18 B. 8 C. 13 D. 7
Answer: B

4. 19 - 14 = ?
A. 4 B. 5 C. 15 D. 7
Answer: B

5. 3 * 15 = ?
A. 45 B. 42 C. 55 D. 50
Answer: A

6. 15 + 18 = ?
A. 34 B. 31 C. 33 D. 39
Answer: C

7. 17 - 18 = ?
A. 2 B. 9 C. -4 D. -1
Answer: D

8. 9 + 11 = ?
A. 25 B. 16 C. 26 D. 20
Answer: D

9. 4 + 14 = ?
A. 21 B. 14 C. 26 D. 18
Answer: D

10. 3 - 18 = ?
A. -15 B. -8 C. -13 D. -18
Answer: A
Page 3

1. 1 - 14 = ?
A. -12 B. -15 C. -13 D. -3
Answer: C

2. 3 + 4 = ?
A. 7 B. 10 C. 14 D. 2
Answer: A

3. 12 * 18 = ?
A. 219 B. 216 C. 214 D. 226
Answer: B

4. 2 + 19 = ?
A. 28 B. 24 C. 21 D. 17
Answer: C

5. 17 * 11 = ?
A. 184 B. 191 C. 193 D. 187
Answer: D

6. 1 + 10 = ?
A. 18 B. 11 C. 8 D. 13
Answer: B

7. 17 - 4 = ?
A. 14 B. 22 C. 13 D. 11
Answer: C

8. 1 + 1 = ?
A. -3 B. 2 C. 12 D. 3
Answer: B

9. 18 - 14 = ?
A. 0 B. 11 C. 8 D. 4
Answer: D

10. 4 - 2 = ?
A. 8 B. 3 C. 0 D. 2
Answer: D
Page 4

1. 11 - 3 = ?
A. 8 B. 11 C. 5 D. 14
Answer: A

2. 14 + 8 = ?
A. 29 B. 23 C. 20 D. 22
Answer: D

3. 8 + 8 = ?
A. 21 B. 16 C. 22 D. 12
Answer: B

4. 11 + 9 = ?
A. 20 B. 17 C. 30 D. 24
Answer: A

5. 6 * 1 = ?
A. 9 B. 6 C. 1 D. 13
Answer: B

6. 11 + 10 = ?
A. 25 B. 21 C. 30 D. 20
Answer: B

7. 16 + 6 = ?
A. 30 B. 22 C. 19 D. 24
Answer: B

8. 14 - 12 = ?
A. 0 B. 4 C. 2 D. 12
Answer: C

9. 4 - 12 = ?
A. -1 B. -3 C. -8 D. -13
Answer: C

10. 3 + 12 = ?
A. 12 B. 16 C. 15 D. 25
Answer: C
Page 5

1. 6 - 5 = ?
A. 1 B. 10 C. 0 D. 2
Answer: A

2. 9 - 7 = ?
A. 7 B. -2 C. 2 D. 8
Answer: C

3. 14 - 7 = ?
A. 11 B. 17 C. 7 D. 3
Answer: C

4. 6 * 15 = ?
A. 90 B. 89 C. 96 D. 94
Answer: A

5. 18 - 20 = ?
A. 7 B. -7 C. -2 D. 3
Answer: C

6. 13 + 1 = ?
A. 17 B. 14 C. 11 D. 21
Answer: B

7. 17 - 10 = ?
A. 6 B. 7 C. 10 D. 17
Answer: B

8. 18 + 10 = ?
A. 31 B. 24 C. 36 D. 28
Answer: D

9. 11 * 7 = ?
A. 77 B. 74 C. 85 D. 80
Answer: A

10. 3 - 6 = ?
A. 7 B. -8 C. -1 D. -3
Answer: D
Page 6

1. 10 * 12 = ?
A. 120 B. 122 C. 117 D. 126
Answer: A

2. 9 - 11 = ?
A. -1 B. 4 C. -2 D. -4
Answer: C

3. 6 - 16 = ?
A. -10 B. -3 C. -12 D. -7
Answer: A

4. 6 + 17 = ?
A. 27 B. 20 C. 23 D. 33
Answer: C

5. 9 - 6 = ?
A. 3 B. 0 C. 8 D. 11
Answer: A

6. 14 - 11 = ?
A. -1 B. 13 C. 3 D. 4
Answer: C

7. 19 * 2 = ?
A. 46 B. 38 C. 41 D. 37
Answer: B

8. 1 * 19 = ?
A. 20 B. 26 C. 16 D. 19
Answer: D

9. 12 + 16 = ?
A. 28 B. 30 C. 38 D. 27
Answer: A

10. 11 * 5 = ?
A. 65 B. 57 C. 55 D. 50
Answer: C
Page 7

1. 3 * 15 = ?
A. 44 B. 49 C. 53 D. 45
Answer: D

2. 7 * 6 = ?
A. 51 B. 46 C. 42 D. 37
Answer: C

3. 2 - 20 = ?
A. -8 B. -18 C. -19 D. -17
Answer: B

4. 9 - 2 = ?
A. 7 B. 8 C. 4 D. 15
Answer: A

5. 15 - 10 = ?
A. 10 B. 0 C. 5 D. 13
Answer: C

6. 18 - 7 = ?
A. 17 B. 11 C. 13 D. 9
Answer: B

7. 4 * 19 = ?
A. 77 B. 86 C. 72 D. 76
Answer: D

8. 5 + 1 = ?
A. 6 B. 15 C. 8 D. 3
Answer: A

9. 2 + 2 = ?
A. 4 B. 1 C. 9 D. 10
Answer: A

10. 6 + 13 = ?
A. 19 B. 21 C. 27 D. 14
Answer: A
Page 8

1. 3 * 11 = ?
A. 33 B. 32 C. 37 D. 39
Answer: A

2. 17 * 6 = ?
A. 102 B. 98 C. 111 D. 105
Answer: A

3. 5 + 7 = ?
A. 12 B. 11 C. 21 D. 14
Answer: A

4. 2 * 2 = ?
A. 14 B. -1 C. 5 D. 4
Answer: D

5. 9 - 13 = ?
A. 2 B. 0 C. -8 D. -4
Answer: D

6. 15 + 17 = ?
A. 33 B. 32 C. 29 D. 39
Answer: B

7. 18 + 14 = ?
A. 32 B. 35 C. 30 D. 39
Answer: A

8. 4 - 15 = ?
A. -5 B. -16 C. -7 D. -11
Answer: D

9. 8 + 6 = ?
A. 11 B. 17 C. 14 D. 23
Answer: C

10. 17 - 14 = ?
A. 2 B. 3 C. 6 D. 9
Answer: B
Page 9

1. 17 - 10 = ?
A. 7 B. 2 C. 14 D. 8
Answer: A

2. 13 * 11 = ?
A. 142 B. 143 C. 150 D. 146
Answer: B

3. 5 - 15 = ?
A. -9 B. -14 C. -2 D. -10
Answer: D

4. 15 - 7 = ?
A. 16 B. 4 C. 8 D. 10
Answer: C

5. 14 - 5 = ?
A. 9 B. 4 C. 15 D. 14
Answer: A

6. 8 * 4 = ?
A. 29 B. 41 C. 35 D. 32
Answer: D

7. 10 * 16 = ?
A. 167 B. 160 C. 165 D. 156
Answer: B

8. 18 * 8 = ?
A. 152 B. 147 C. 142 D. 144
Answer: D

9. 14 + 2 = ?
A. 20 B. 13 C. 24 D. 16
Answer: D

10. 3 + 18 = ?
A. 16 B. 24 C. 29 D. 21
Answer: D
Page 10

1. 6 - 9 = ?
A. 7 B. 2 C. -8 D. -3
Answer: D

2. 13 + 17 = ?
A. 39 B. 31 C. 25 D. 30
Answer: D

3. 14 - 3 = ?
A. 11 B. 7 C. 14 D. 20
Answer: A

4. 14 * 1 = ?
A. 24 B. 11 C. 15 D. 14
Answer: D

5. 13 * 18 = ?
A. 231 B. 234 C. 238 D. 240
Answer: B

6. 11 - 20 = ?
A. -9 B. -5 C. -12 D. -2
Answer: A

7. 10 + 15 = ?
A. 20 B. 32 C. 25 D. 29
Answer: C

8. 7 + 8 = ?
A. 18 B. 15 C. 10 D. 25
Answer: B

9. 10 + 17 = ?
A. 24 B. 27 C. 29 D. 36
Answer: B

10. 12 + 4 = ?
A. 16 B. 18 C. 25 D. 11
Answer: A

You might also like