0% found this document useful (0 votes)
5 views10 pages

Basic Math MCQ 2

The document consists of a series of arithmetic questions and their corresponding answers, organized across ten pages. Each page contains ten questions involving basic operations such as addition, subtraction, multiplication, and division. The answers are provided next to each question, with multiple-choice options for each problem.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
5 views10 pages

Basic Math MCQ 2

The document consists of a series of arithmetic questions and their corresponding answers, organized across ten pages. Each page contains ten questions involving basic operations such as addition, subtraction, multiplication, and division. The answers are provided next to each question, with multiple-choice options for each problem.

Uploaded by

saymynames
Copyright
© All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd

Page 1

1. 11 + 7 = ?
A. 27 B. 21 C. 15 D. 18
Answer: D

2. 3 - 1 = ?
A. 10 B. 6 C. -2 D. 2
Answer: D

3. 17 - 10 = ?
A. 14 B. 3 C. 10 D. 7
Answer: D

4. 10 + 11 = ?
A. 24 B. 16 C. 28 D. 21
Answer: D

5. 15 * 2 = ?
A. 30 B. 31 C. 25 D. 39
Answer: A

6. 14 - 12 = ?
A. -3 B. 12 C. 2 D. 6
Answer: C

7. 3 * 15 = ?
A. 47 B. 45 C. 42 D. 53
Answer: B

8. 13 - 1 = ?
A. 15 B. 20 C. 10 D. 12
Answer: D

9. 1 + 10 = ?
A. 14 B. 18 C. 11 D. 8
Answer: C

10. 14 + 6 = ?
A. 27 B. 20 C. 19 D. 21
Answer: B
Page 2

1. 13 + 18 = ?
A. 30 B. 31 C. 40 D. 34
Answer: B

2. 3 * 2 = ?
A. 15 B. 7 C. 1 D. 6
Answer: D

3. 19 * 4 = ?
A. 71 B. 76 C. 81 D. 86
Answer: B

4. 8 * 13 = ?
A. 111 B. 108 C. 99 D. 104
Answer: D

5. 5 - 9 = ?
A. -4 B. -7 C. 1 D. 3
Answer: A

6. 19 * 9 = ?
A. 171 B. 176 C. 167 D. 179
Answer: A

7. 13 - 19 = ?
A. -10 B. -1 C. 0 D. -6
Answer: D

8. 1 + 8 = ?
A. 9 B. 16 C. 4 D. 12
Answer: A

9. 9 + 1 = ?
A. 6 B. 10 C. 15 D. 16
Answer: B

10. 8 - 5 = ?
A. 3 B. 8 C. 2 D. 12
Answer: A
Page 3

1. 14 * 14 = ?
A. 196 B. 195 C. 198 D. 205
Answer: A

2. 19 + 6 = ?
A. 24 B. 32 C. 25 D. 26
Answer: C

3. 17 * 16 = ?
A. 278 B. 270 C. 272 D. 275
Answer: C

4. 14 - 8 = ?
A. 6 B. 4 C. 9 D. 16
Answer: A

5. 15 - 8 = ?
A. 14 B. 4 C. 7 D. 12
Answer: C

6. 5 + 8 = ?
A. 15 B. 8 C. 13 D. 21
Answer: C

7. 18 + 5 = ?
A. 23 B. 26 C. 33 D. 20
Answer: A

8. 14 - 10 = ?
A. -1 B. 5 C. 4 D. 12
Answer: C

9. 15 * 5 = ?
A. 81 B. 71 C. 75 D. 79
Answer: C

10. 18 * 5 = ?
A. 85 B. 94 C. 90 D. 96
Answer: C
Page 4

1. 4 * 13 = ?
A. 47 B. 59 C. 55 D. 52
Answer: D

2. 3 - 14 = ?
A. -14 B. -10 C. -4 D. -11
Answer: D

3. 9 + 12 = ?
A. 16 B. 31 C. 23 D. 21
Answer: D

4. 12 + 14 = ?
A. 33 B. 21 C. 28 D. 26
Answer: D

5. 7 - 19 = ?
A. -12 B. -7 C. -15 D. -4
Answer: A

6. 5 - 12 = ?
A. -8 B. -7 C. -5 D. -1
Answer: B

7. 16 - 2 = ?
A. 11 B. 22 C. 15 D. 14
Answer: D

8. 18 + 3 = ?
A. 21 B. 31 C. 16 D. 24
Answer: A

9. 19 - 1 = ?
A. 18 B. 28 C. 14 D. 22
Answer: A

10. 4 * 17 = ?
A. 68 B. 69 C. 65 D. 77
Answer: A
Page 5

1. 10 + 9 = ?
A. 19 B. 28 C. 15 D. 21
Answer: A

2. 10 - 16 = ?
A. -6 B. 0 C. -11 D. -4
Answer: A

3. 3 * 14 = ?
A. 49 B. 42 C. 41 D. 45
Answer: B

4. 4 - 3 = ?
A. -4 B. 2 C. 7 D. 1
Answer: D

5. 14 * 7 = ?
A. 98 B. 108 C. 94 D. 103
Answer: A

6. 13 - 1 = ?
A. 7 B. 12 C. 14 D. 21
Answer: B

7. 9 - 15 = ?
A. -4 B. 4 C. -6 D. -10
Answer: C

8. 10 + 5 = ?
A. 23 B. 14 C. 15 D. 17
Answer: C

9. 20 - 8 = ?
A. 12 B. 18 C. 17 D. 11
Answer: A

10. 11 * 2 = ?
A. 29 B. 22 C. 26 D. 17
Answer: B
Page 6

1. 13 - 15 = ?
A. 3 B. 5 C. -7 D. -2
Answer: D

2. 20 * 1 = ?
A. 20 B. 22 C. 28 D. 17
Answer: A

3. 12 * 12 = ?
A. 145 B. 142 C. 144 D. 151
Answer: C

4. 16 + 17 = ?
A. 38 B. 33 C. 42 D. 28
Answer: B

5. 8 + 16 = ?
A. 24 B. 28 C. 30 D. 23
Answer: A

6. 13 - 20 = ?
A. -3 B. -7 C. -11 D. 1
Answer: B

7. 2 + 11 = ?
A. 14 B. 13 C. 9 D. 21
Answer: B

8. 4 * 14 = ?
A. 56 B. 64 C. 55 D. 57
Answer: A

9. 10 * 10 = ?
A. 100 B. 108 C. 102 D. 98
Answer: A

10. 12 * 6 = ?
A. 75 B. 67 C. 82 D. 72
Answer: D
Page 7

1. 20 * 1 = ?
A. 25 B. 19 C. 20 D. 30
Answer: C

2. 19 * 14 = ?
A. 261 B. 270 C. 266 D. 275
Answer: C

3. 5 + 1 = ?
A. 8 B. 16 C. 4 D. 6
Answer: D

4. 1 + 15 = ?
A. 24 B. 16 C. 17 D. 12
Answer: B

5. 19 * 12 = ?
A. 237 B. 228 C. 225 D. 231
Answer: B

6. 11 - 14 = ?
A. 6 B. -3 C. -7 D. -2
Answer: B

7. 16 + 16 = ?
A. 41 B. 31 C. 33 D. 32
Answer: D

8. 6 * 3 = ?
A. 20 B. 18 C. 17 D. 28
Answer: B

9. 14 - 7 = ?
A. 7 B. 12 C. 2 D. 14
Answer: A

10. 1 * 15 = ?
A. 15 B. 21 C. 14 D. 20
Answer: A
Page 8

1. 8 + 7 = ?
A. 22 B. 15 C. 14 D. 17
Answer: B

2. 2 * 18 = ?
A. 36 B. 43 C. 33 D. 41
Answer: A

3. 16 + 18 = ?
A. 34 B. 44 C. 30 D. 39
Answer: A

4. 11 * 3 = ?
A. 33 B. 34 C. 40 D. 29
Answer: A

5. 14 + 7 = ?
A. 26 B. 27 C. 21 D. 19
Answer: C

6. 20 + 16 = ?
A. 40 B. 36 C. 43 D. 35
Answer: B

7. 8 - 3 = ?
A. 5 B. 2 C. 10 D. 11
Answer: A

8. 4 - 10 = ?
A. -6 B. 2 C. -3 D. -9
Answer: A

9. 18 * 12 = ?
A. 214 B. 222 C. 218 D. 216
Answer: D

10. 12 * 15 = ?
A. 180 B. 185 C. 186 D. 179
Answer: A
Page 9

1. 10 - 15 = ?
A. -10 B. 1 C. -5 D. -2
Answer: C

2. 3 + 7 = ?
A. 5 B. 10 C. 16 D. 14
Answer: B

3. 19 * 14 = ?
A. 266 B. 274 C. 263 D. 270
Answer: A

4. 14 * 12 = ?
A. 175 B. 170 C. 167 D. 168
Answer: D

5. 12 * 3 = ?
A. 36 B. 34 C. 39 D. 45
Answer: A

6. 8 * 4 = ?
A. 41 B. 32 C. 37 D. 31
Answer: B

7. 17 - 6 = ?
A. 6 B. 19 C. 13 D. 11
Answer: D

8. 3 + 16 = ?
A. 28 B. 16 C. 23 D. 19
Answer: D

9. 13 - 17 = ?
A. -4 B. 6 C. -5 D. 1
Answer: A

10. 8 * 17 = ?
A. 136 B. 137 C. 146 D. 131
Answer: A
Page 10

1. 18 - 8 = ?
A. 19 B. 8 C. 10 D. 12
Answer: C

2. 12 * 8 = ?
A. 98 B. 95 C. 103 D. 96
Answer: D

3. 17 - 6 = ?
A. 11 B. 8 C. 20 D. 14
Answer: A

4. 14 - 17 = ?
A. 2 B. 3 C. -3 D. -8
Answer: C

5. 9 * 13 = ?
A. 117 B. 127 C. 122 D. 112
Answer: A

6. 1 * 16 = ?
A. 17 B. 14 C. 16 D. 26
Answer: C

7. 9 * 18 = ?
A. 162 B. 172 C. 160 D. 167
Answer: A

8. 19 * 10 = ?
A. 190 B. 188 C. 197 D. 193
Answer: A

9. 18 - 20 = ?
A. 4 B. -2 C. -7 D. -1
Answer: B

10. 15 * 12 = ?
A. 180 B. 187 C. 177 D. 181
Answer: A

You might also like